Milyen tetoválást szeretnétek?
Én egy nyilat szeretnék az alkaromra. Ilyesmit, tehát nem valami nagy volumenű dolog lenne.. :)
Vállamon elöl van egy gyík, az lesz kiegészítve lapockára felső karra, oldalamra a csípőmig némi vegetációval, egy kigyóval, egy trópusi békával, bogarakkal, katicával , póklal és kolibrivel.
Sok sikert!
Utolsó vagyok, ilyesmire gondoltam: [link]
Nem kell, hogy pont ilyen legyen, rádbízom milyet csinálsz :)
Szia!
Vegyél gépet és gyakorlóbőrt, mellé festékeket (plusz minden mást ami kell) és gyakorolj. Nem könnyű akkor sem, ha jól rajzolsz. Egyrészt pontosnak kell lenni, nagyon, mellette gyorsnak is. Itt nincs radír. Ezért kell gyakorolni előtte. Ne egyből emberre. Ha nem akarsz gyakorlóbőrt venni, jó a disznóbőr is. (Hentesnél tudsz venni frisset.) Minden alkalommal steril tű, új kupakok, új fólia és rendes, tiszta gép. Gyakorolj sokat, utána vállalj be embert, ha már jól megy és szépen és gyorsan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!