Van tetoválásom, hétfő óta, de mindenképpen szeretnék még, és lesz is.
2017. dec. 1. 10:28
12/22 anonim válasza:
Van egy részét saját magamnak csináltam , először kicsit fáj de meg szokod és a végeredmény a lényeg .
2017. dec. 3. 07:29
13/22 anonim válasza:
Az értelmes emberek nagy része 8-9 éves korára leszokik arról, hogy összefirkálja a bőrét. Persze vannak, akik megrekednek azon a szinten és elcsúfítják a szép és természetes testüket. Pszichésen betegek illetve csordaösztön/ divatmajom szindróma ( mert a Rozinak is van).
2017. dec. 3. 08:26
14/22 anonim válasza:
Nem. 50 éve volt már divat a tetkó, akkor is hamar lecsengett, és sokáig a patyolatbőr lett a divat. Most sem lesz ez másképp.
2017. dec. 3. 08:49
15/22 $$$$$ válasza:
Nem tudom elhinni hogy miert nem bírjatok felfogni hogy a legtöbben nem divatból varratnak 😂 . En pl. magasról teszek a divatra. És motoros tetkóm van. És motoros tetkóim is lesznek még mivel 3 éve motorozok es a motorozas vegig fogja kiserni az életem ezert is van motoros tetkók és ezért os akatok még. Nem azért hogy mindenkinek mutogassam hogy nekem tetkóm van . Az se erdekelne ha sose latná senki. Mivel magam miatt varrattam fel,es a többi tetkóm is magam miatt fogom felvarratbi nem masok miat..
Aki meg ezt mem birja felfogbi az analfabéta vagy nem tudom 😂 . De leginkabb azt nem értem hogy a sok h**ülyét miert zavarja ha valakinek tetkója van...
2017. dec. 3. 10:11
16/22 anonim válasza:
Azért, mert a tetkó óvodás szint. Régen csak a sittesek, meg a nulla IQ rakodómunkások tetováltattak. Ma sincs ez másképp, aki összefirkálja a testét, az fogyatékos és valami szart ott akar kiélni. De persze mindenkinek szíve joga dokkmunkás színvonalon élni, én biztos nem szólok bele, csak ha kérdezik (mint éppen itt is).
2017. dec. 13. 19:33
17/22 anonim válasza:
15.
Azért "zavarja a sok hülyét", mert majd mi fogjuk fizetni a mindenféle bajodat miatta.
Mit gondolsz, miért nyomják ma Európában? Mert már Amerikában félnek a kiderült bajok miatt, és nem biznisz. Ugyanúgy, mint nemrég a dohányzás volt. Ahogy ott ráfeküdtek a leszokásra, kellett a piac máshol.
Persze ott nem fizeti a KÖZegészségügy. Aláíratnám minden tetováltatóval, hogy minden ELŐRE NEM LÁTHATÓ kockázat költségeit is vállalja. Akár 50 év múlva is.
2017. dec. 13. 20:37
18/22 $$$$$ válasza:
Érdekes. En ugy tudom hogy amint dolhozni kezdek en is fizetni fogom a TB-t 🤔.Csak meg suliba jarok . És ha jol tudom ha neked lesz valami bajod akkor ugyanugy az én penzemből fognak helyrehozni. És 1 , te nem azért fogsz fizetni hogy ha nekem bajom lesz akkor helyrehozzanak hanem azért hogy téged hozzanak helyre ha bajod lesz te nagyon értelmes és engem azért fognak kezelni ha kellesz mert en is fizetni fogom a TB-t . 2, semmi bajom se lesz a tetkótol mert nem átalmas... És ha ez a legjobb indokod hogy az a bajod hogy te fogod fizetni a tetovaltak gyógyítását( ami h**ülyeség) . Akkor ki kell hogy ábtánditsalak mert abbol a TB-böl fognak kezelni amit en gizetek. Amerikaba meg azert nem kezelik az embereket államilag mert nem fizetnek TB-t... Csak olyan borzaszto hogy valaki hozzászól valamihez teljesen rosszul és meg akar magyarazni valamit amiről látszik hogy fogalma sincs. Mert nem a te penzesből fognak gyogyitani ha kellesz,meg a tetkó nem is artalmas És nem hiszem hogy sebész vagy vagy bármilyen orvos hogy így érts hozzá... Az emberek meg sok mindent mondanak. Elvileg a szalonna is rakot okoz megis fogadjunk hogy megeszed ha nem vagy vega. És akkor meg az en penzemböl fognak majd kezelni 10 -20 ev mulva ha rakos leszel a szalonna miatt ?? En a hentessel alairatnak egy lapot hogy 50 évig válalja a felelőséget ha bajod lesz. Te is ugyan ilyen hü**lyeséget írtál...
2017. dec. 13. 23:45
19/22 anonim válasza:
18
Egész más a lélegző egészséges bőrt -akár természetes- festékkel elárasztani, és más az egészségtelen(?) táplálkozás, amit lehet ellensúlyozni.
Milyen érdekes, hogy nem a dohányzást hoztad fel. Pedig vannak 120 éves emberek, akik erős dohányosok voltak, ugye.
De, tüdőt át lehet ültetni, és szerinted biztos tetovált bőrt is.
Kitérő.
Nem gondolnám, hogy Amerikában éppen az olyan szegény emberek tetováltattak volna, akik nem fizettek biztosítást. Hanem a félművelt sznobok, "önkifejezésnek". Bár mint mondtam, ott már lecsengett a divat.
2017. dec. 14. 03:32
20/22 anonim válasza:
Na igen. Amerika mindenben előttünk jár. Ott már azt is beismerték, hogy óriási hiba volt az elmúlt 40 évben a szalonnával, meg az állati zsiradékokkal riogatni a népet, mert pont az olajok ártalmasak.
De a tetkó egészségkárosító hatását kár lenne érvként felhasználni! Így megy ez, amióta világ a világ; faitalon semmi se drága, hogy elba55zuk az egészségünket, aztán öregen meg azért adnánk meg minden pénzt, hogy visszaszerezzük.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!