Tetováltatnál? Vagy esetleg van tetkod?
#4 pedig a nagyon fehér bőr állítólag a legjobb mert sokkal szebben kijönnek rajta a színek.
Amúgy én is félek a tűktől de tetkónál nem olyan vészes :)
Nekem van 2, az egyiket ki akarom javíttatni és már van új ötletem ilyen "majd egyszer" tetkónak.
#4-ed pedig a feherbőrön nez ki a legjobban a tetkó😁 . Nekem is aranylag fehér bőröm van es mondta is a tetovalló hogy milyen jo hogy ilyen feher a bőröm mert ezen nagyon jol mutaznak a tetkók :D . (Mondjuk en nem vagyok fal feher de azert eleg feher vagyok..) . Ja es a kerdezőnek valaszolva igen van tetkóm és meg lesz is egy pár :D . En nem felek a tűtöl söt tetszik a hangja XD . Mondnuk meg csak egy tetkom van ami kb. 1 hónapja van. Eleg részletes minta . 1 ora volt kb. Az előkészület meg utana 6,5 óra amire elkeszült😂 . Jó mondjuk volt 4 szünet. De meg mindig nincs teljesen készm de mar alig varom hogy folytassuk :D . Nem rudom elmondani de a tetovallas a szamomra " jó fajdalom,,. Miveo tisztaba vagyok vele hogy amikor kesz lesz valami ,,csodalatos dolog lesz a testemen". Tehat nem rossz fajdalom hanem jo fajdalom a szamomra 😂😂 . Meghat azett ki lehet bírni. Mondjuk a kővetkező projektem a bokacsontom lesz . Az lehet sokkal rosszabb lesz mint a vadlim😂😂 . Majd kiderül 😄 .
17/F
Egyáltalán nem. Sem nem vagyok mazochista, sem nem rongálnám a bőröm.
Érthetetlen, hogy miért kell festéket rakni a harmadik tüdőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!