Így mehetek tetoválni?
Figyelt kérdés
Beteg lettem sajnos, kaptam antibiotikumot amit péntekig szedek, szombaton mennék a tetoválóhoz. Csak átütni a meglévőt mert kicsit halvány lett. Azt mondta félóra és megvagyunk, alkartetoválás2017. nov. 13. 10:50
1/5 anonim válasza:
Ha köhögéses panaszod van akkor szerintem nem menj.Mert lehet.hogy akkor köhögsz mikor a legkisebb mozdulat is számít. Ha pedig lázas,náthás vagy attól még mehetsz. De rétegesen öltözz fel,hogy kerüld a további megfázást.
2/5 anonim válasza:
Még meglátod hogy leszel, de én szvsz hazaküldenélek és új időpontot adnék.
A legyengült szervezetnek kisebb a fájdalom tűő képessége, aztán meg a gyógyszer is lehet hogy gátolja a véralvadást.
3/5 A kérdező kommentje:
Már meggyógyultam, torokgyulladás vokt csak, viszont a gyógyszert szedem még, nem lesz akkor baj ha így megyek?:D
2017. nov. 15. 09:29
4/5 anonim válasza:
Ha aznap már nem szedsz gyógyszert, akkor nem lesz gond.
5/5 A kérdező kommentje:
Az orvos azt mondta egy hét mire kiürül
Köszönöm.
2017. nov. 15. 11:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!