Meddig nem mehetek úszni?
Figyelt kérdés
Szóval pénteken lesz két hetes a tetoválásom, és a családom kitalálta, hogy menjünk aquaparkba. Én úgy tudom, egy hónapig nem érhetné víz a kezem(a tetoválásom) de persze, nagyon szívesen mennénk. Még mindig rontaná a tetoválásom minőségét, vagy sem? Előző héten még volt rajta varr, de mostmár nem igazán látok rajta semmit.2017. máj. 4. 09:09
1/4 anonim válasza:
Az nem opció hogy mész de nem áztatod hosszasan? Csúzdázol, csobbansz, ilyesmi oké, de ne ülj másfél órát a jakuzziban úgy hogy víz alatt van. Vagy akár le is fóliázhatod.
2/4 anonim válasza:
Víz érheti, áztatni nem szabad. Az aquapark semmiképp sem javasolt. Ha mondjuk a felkarodon van, akkor derékig bele tudsz pocsolni a vízbe, de a csobbanást, csúszdázást, egyéb pancsolós tevékenységet mindenképp kerülni illene.
Csuklón, alkaron már jóval neccesebb a dolog. Én azt mondanám, legalább egy hetet toljátok el, és még akkor is nagyon oda kell figyelned, hogy ne áztasd túl sokat.
3/4 Endr 72 válasza:
A tetoválód kérdezd meg.Már ha szalonban csináltad...
4/4 anonim válasza:
Nem ajánlott 1 hónapig.
Ha nagyon menni akartok, akkor vízálló leukoplaszt, fólia, ezzel relatív vízálló kötést lehet csinálni. Viszont a tetoválók erre nem vállalnak garanciát, ez már saját felelősség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!