Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Holnap tetováltatok,3,5 hét...

Holnap tetováltatok,3,5 hét múlva utazom, lehet így bajom?

Figyelt kérdés
Holnap csinálnak egy kisebb tetoválást, közel egy hónap múlva pedig elutazom 2 hétre. Felléphet valami komplikáció, lehet bajom az utazás alatt?
2017. nov. 8. 11:13
 1/7 anonim ***** válasza:
hova utazol? egyébként nem valószínű
2017. nov. 8. 11:33
 2/7 A kérdező kommentje:
nem ilyen tengerpartos helyre, szóval nem a fertőzésveszély miatt írtam ki a kérdést, csak olvastam h volt olyan aki a tetoválás után 1 hónappal rosszul lett és stb, igazából attól félek h az utazásig nem gyógyulok meg, v én is rosszul leszek
2017. nov. 8. 11:43
 3/7 anonim ***** válasza:

Kétlem, hogy a tetoválás kiváltó okaként lett volna rosszul az illető.

Ha rendesen ápolod, a tetkó meggyógyul 2 hét alatt.

A szervezetedre pedig nincs hatással, sosem hallottam még olyanról, hogy egy hányást, vagy bármit is okozhatott volna. (Az más kérdés, ha zugtetkósnál csináltatod a mintát, és ki tudja milyen higiéniai állapotokat valósít meg...)

Nyilván, ha gyomorrontásod lesz, nem a tetkó okozza, hiába csináltattad előtte meg.

2017. nov. 8. 13:02
 4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm :) elviekben egy profi helyen készíttettem, az fb véleményezések alapján is 5* a hely, hát bízom abban h nem lesz probléma. allergiás reakció felmerülhet menetközben? elég sokmindenre allergiás vagyok, a tetoválásom fekete lesz. kicsit parázok, mert csuklóra megy, és látszanak az ereim, nagyon vékony csuklóm van, félek beleüt az érbe, vagy akármi :S szval picit bevagyok tojva, nem is a fájdalom miatt hanem a szövődmények/komplikáció miatt
2017. nov. 8. 14:24
 5/7 anonim ***** válasza:

Jajj, dehogy. Ne aggódj.

Nem lesz annyira mélyen a tinta. Ez nem vérvétel ám. :D

Egyedül anyajegybe nem tetoválhat bele, de ezt egy rendes szalonban, egy rendesen dolgozó tetoválónak tudnia kell.

Ilyentől még véletlenül se félj, hogy belemegy az érbe. Ne úgy képzeld el, hogy a kezed felébe belenyomnak egy 20 centis tűt. Ha ettől félsz, hidd el, alaptalan. :)

2017. nov. 8. 15:46
 6/7 Metionin ***** válasza:
Nem lesz baja. Én június 15-én voltam tetováltatni és július 2-án utaztam külföldre. A tetkós 3 hetesen megnézte a tetkót, mondta hogy ok. Direkt úgy csináltuk hogy addigra legyógyuljon. Amúgy meg ha rendesen kezeled, utazhatsz vele. Én a 4. napos tetkóval simán vonatoztam 5 órát, kenegettem közben és annyi.
2017. nov. 8. 21:44
 7/7 anonim ***** válasza:

Én másnapos tetkóval utaztam, igaz, országon belül, de 3-3 óra volt oda-vissza az átszállások miatt. :)

Egy hónap alatt már régen gyógyult lesz a tetoválásod, testápolót vigyél majd magaddal, mert hidratálni kell a bőröd, más addigra nem kell már.

(Tetoválásnál picit vérzik a bőröd, ez természetes, nem kell tőle megijedni. Ici-pici hajszálerek mindenhol vannak. Nekem csuklón alig vérzett mondjuk. :) Ütőerektől messze van a tű, attól ne félj.)

2017. nov. 13. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!