Holnap tetováltatok,3,5 hét múlva utazom, lehet így bajom?
Kétlem, hogy a tetoválás kiváltó okaként lett volna rosszul az illető.
Ha rendesen ápolod, a tetkó meggyógyul 2 hét alatt.
A szervezetedre pedig nincs hatással, sosem hallottam még olyanról, hogy egy hányást, vagy bármit is okozhatott volna. (Az más kérdés, ha zugtetkósnál csináltatod a mintát, és ki tudja milyen higiéniai állapotokat valósít meg...)
Nyilván, ha gyomorrontásod lesz, nem a tetkó okozza, hiába csináltattad előtte meg.
Jajj, dehogy. Ne aggódj.
Nem lesz annyira mélyen a tinta. Ez nem vérvétel ám. :D
Egyedül anyajegybe nem tetoválhat bele, de ezt egy rendes szalonban, egy rendesen dolgozó tetoválónak tudnia kell.
Ilyentől még véletlenül se félj, hogy belemegy az érbe. Ne úgy képzeld el, hogy a kezed felébe belenyomnak egy 20 centis tűt. Ha ettől félsz, hidd el, alaptalan. :)
Én másnapos tetkóval utaztam, igaz, országon belül, de 3-3 óra volt oda-vissza az átszállások miatt. :)
Egy hónap alatt már régen gyógyult lesz a tetoválásod, testápolót vigyél majd magaddal, mert hidratálni kell a bőröd, más addigra nem kell már.
(Tetoválásnál picit vérzik a bőröd, ez természetes, nem kell tőle megijedni. Ici-pici hajszálerek mindenhol vannak. Nekem csuklón alig vérzett mondjuk. :) Ütőerektől messze van a tű, attól ne félj.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!