Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Anubisz tetoválás nőkre?!...

Anubisz tetoválás nőkre?! Folytatás és kép lejebb.

Figyelt kérdés

Mindenek előtt tisztázzuk hogy 18 éves vagyok és semmilyen szektában nem vagyok benne valamint nem is istenítem az alvilágot.

Szimplán megfogott ez az isten ezzel a mintával együtt úgy ahogy van.

Én a derekamra gondoltam.

Mi a véleményetek, valamint mekkorába ajánlanátok, mennyire fáj derék tájékon a tetoválás és tudtok Bp-en megbízható jól tetováló figurát?

Előre is köszi.

[link]

2017. nov. 6. 20:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ha Egyiptom-mániás lennék, nekem nem lenne bajom egy ilyen tetoválással (más ősi kultúra istenét, ami közelebb áll hozzám, szívesen fel is varratnám), de ez a konkrét minta tényleg baromi gáz. Önmagában a szárnyak is, mert semmi köze Anubiszhoz, meg a megvalósítás is, mintha egy félbehagyott takarás lenne, egyszerűen csúnya.

Ettől eltekintve: ebben a koncepcióban válaszd inkább Íziszt, ő passzol a szárnyakhoz, nem kell olyan kérdést feltenned, hogy nőnek ciki-e, mert ugye nőiesség meg minden, ami hozzá tartozik.

2017. nov. 13. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!