Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Anubisz tetoválás nőkre?!...

Anubisz tetoválás nőkre?! Folytatás és kép lejebb.

Figyelt kérdés

Mindenek előtt tisztázzuk hogy 18 éves vagyok és semmilyen szektában nem vagyok benne valamint nem is istenítem az alvilágot.

Szimplán megfogott ez az isten ezzel a mintával együtt úgy ahogy van.

Én a derekamra gondoltam.

Mi a véleményetek, valamint mekkorába ajánlanátok, mennyire fáj derék tájékon a tetoválás és tudtok Bp-en megbízható jól tetováló figurát?

Előre is köszi.

[link]

2017. nov. 6. 20:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Minden harmadik csajon ilyen tetko van. Ertem en, hogy ez most a divat, de nem jobb valami egyedi?
2017. nov. 6. 20:33
 2/11 anonim ***** válasza:

Anubisznak nincsenek szárnyai, csak szólok...

(Talán utána kéne nézni a mitólógiának, ha ilyen tetkót akarsz)

2017. nov. 6. 21:01
 3/11 A kérdező kommentje:

Kedves 2. hozzászóló képzeld tudok róla.

De ha jobban belegondolsz azok a szárnyak jelképezhetik pl Anubisz bírói szerepét is.

Anubisz egy kísérő ezáltal védelmező is.

Ne legyél földhöz ragadt.. Légy kreatív

2017. nov. 6. 21:13
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Aha... igazad van...ja nem

(12 éves koromtól 21 éves koromig egyiptológus akartam lenni... azt hiszem könyvek és szakirodalom olvasása helyett kreatív is lehettem volna vagy megnézhettem volna a Wikipédián és szárnyas sakált tetováltathattam volna XD)

2017. nov. 6. 21:30
 5/11 $$$$$ ***** válasza:

Én nemrég varrattam. Azt mondom hogy :igen jól néz ki ez egy nőn. De jól gondold át hogy mit varratsz. Én motorozok 3 eve. És teljesen biztos vagyok benne hogy egész eletmben fogok motorozni ( endúró nem tudom hogy tudod e hogy mi az ,de nem is számít😅) ezert is lett mototos tetkóm. Anyi a lenyeg hogy nagyon gondold át. És ha érzed hogy sose bánod meg akkor varrasd fel :D .Meg amúgy is a tetkós lanyok a legszebbek ;)

17/F

2017. nov. 6. 21:39
 6/11 $$$$$ ***** válasza:
Tetovállót meg biztos fogsz találni :) csak kerdezd meg a tetkós ismerőseidet. En Debreceni vagyok itt tudok nagyon jo szalont :D . De neked ez nem segít 😅
2017. nov. 6. 21:42
 7/11 anonim ***** válasza:
79%
légyszi ne koptasd már el anubiszt r**banc rendszámnak. mit szólnál egy pillangóhoz vagy egy cuki delfinhez? :) jobban illene hozzád
2017. nov. 7. 01:52
 8/11 $$$$$ ***** válasza:
Utolsó ez nem r**banc rendszám . A r**banc rendszám az a derékon van a lanyok feneke föltött ;). Nem pedig a mell alatt XD .
2017. nov. 7. 23:27
 9/11 anonim ***** válasza:
Ahová a kérdés szerint a kérdező rakatni akarja...hmmm...
2017. nov. 8. 06:35
 10/11 $$$$$ ***** válasza:
Ja elnézést . Nem olvastam vegig 😅 . De akkor is ha neki tetszik akkor szerintem csinalja :) .
2017. nov. 8. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!