Anubisz tetoválás nőkre?! Folytatás és kép lejebb.
Mindenek előtt tisztázzuk hogy 18 éves vagyok és semmilyen szektában nem vagyok benne valamint nem is istenítem az alvilágot.
Szimplán megfogott ez az isten ezzel a mintával együtt úgy ahogy van.
Én a derekamra gondoltam.
Mi a véleményetek, valamint mekkorába ajánlanátok, mennyire fáj derék tájékon a tetoválás és tudtok Bp-en megbízható jól tetováló figurát?
Előre is köszi.
Anubisznak nincsenek szárnyai, csak szólok...
(Talán utána kéne nézni a mitólógiának, ha ilyen tetkót akarsz)
Kedves 2. hozzászóló képzeld tudok róla.
De ha jobban belegondolsz azok a szárnyak jelképezhetik pl Anubisz bírói szerepét is.
Anubisz egy kísérő ezáltal védelmező is.
Ne legyél földhöz ragadt.. Légy kreatív
Aha... igazad van...ja nem
(12 éves koromtól 21 éves koromig egyiptológus akartam lenni... azt hiszem könyvek és szakirodalom olvasása helyett kreatív is lehettem volna vagy megnézhettem volna a Wikipédián és szárnyas sakált tetováltathattam volna XD)
Én nemrég varrattam. Azt mondom hogy :igen jól néz ki ez egy nőn. De jól gondold át hogy mit varratsz. Én motorozok 3 eve. És teljesen biztos vagyok benne hogy egész eletmben fogok motorozni ( endúró nem tudom hogy tudod e hogy mi az ,de nem is számít😅) ezert is lett mototos tetkóm. Anyi a lenyeg hogy nagyon gondold át. És ha érzed hogy sose bánod meg akkor varrasd fel :D .Meg amúgy is a tetkós lanyok a legszebbek ;)
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!