Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Szerintetek elfogadható?

Szerintetek elfogadható?

Figyelt kérdés

Most vagyok 13.5 éves lány. Nagyon szeretem a tetoválásokat, oda vagyok értük. Félre ne értsétek, nincs egy sem. Szóval szeretnék csináltatni egy tetkót, ha 16 leszek. Szerintetek ez elfogadott? Semmi ilyen nagy dologra nem gondoltam, csak pl. egy három centis toll a bokámon vagy a csuklómon. Elítélnének ezért?

13/L

2017. nov. 3. 01:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Ettől függetlenül én azt javaslom, legylább 20-21éves korig várj ilyennel. Nagyon sokat változik a gondolkodásod addig (még utána is).

Ideiglenes tetoválásokkal addig is tudsz kísérletezni.

2017. nov. 3. 02:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek előzővel. Én már 20 vagyok, de még mindig gondolkozom a tökéletes tetkón. A tollpihét meg fantáziátlannak tartom.
2017. nov. 3. 09:12
 3/7 anonim ***** válasza:
csak minden harmadik embernek van ilyen ahogy térkép iránytű nonfiguratív oroszlános farkas meg madarak meg halott menyasszony meg pillangó ezek tömegtetkók
2017. nov. 3. 11:46
 4/7 anonim ***** válasza:
jah álomcsapda lemaradt a nagyon egyediek közül
2017. nov. 3. 11:47
 5/7 anonim ***** válasza:

Aranyos vagy, de!

Én is mindig odavoltam a tetkókért. Alig vártam, hogy végre mehessek tetováltatni, az évek során legalább 10-15 különböző ötletem merült fel. Mindig kérleltem anyukámat, hogy 16 évesen, a születésnapomra hadd tetováltassak egyet az akkori kedvenc együttesem emlékére. Nem engedte, hála Istennek. Persze, nagyon haragudtam rá, de most utólag visszagondolva, megértem, hogy miért nem engedte. 17-18 évesen elindultam egy másik irányba, más dolgok kezdtek érdekelni, mint az az együttes, akkor született meg bennem egy elhatározás, hogy szeretnék egy bizonyos tetoválást. Bár már 18 éves voltam, megcsináltathattam volna a szüleim beleegyezése nélkül is, mégis úgy voltam vele, hogyha még 2-3 év múlva is úgy érzem, hogy ezt szeretném, akkor megcsináltatom. Ez így is történt, 2 évvel ezelőtt, 22 évesen mentem el és csináltattam meg és abszolút nem bántam meg. Nem egy tucat minta, van jelentése, ráadásul aki nem jártas az irodalomban, az nem fogja sose érteni.

Most a héten megyek megcsináltatni a következőt, ennek az ötlete is 3 éve érlelődik bennem, ezt az első tetoválásom után 2 évvel csináltatom.

Az évek alatt felgyülemlett 10-15 ötletből kb. 3-4 maradt, amit még így 6-8 év után is úgy érzek, hogy meg kell csináltassak.

2017. nov. 3. 12:19
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszolóknak. A szüleim azt mondták, csináltathatok, de csak ilyen minit (amúgy is olyat szeretnék) XD. És nem ilyen sima tollra gondoltam, hanem kiegészítem valami egyedivel, amit én találok ki😊😊 ja, és mindenkinek ment a zöld kéz😊😊❤
2017. nov. 3. 14:16
 7/7 anonim válasza:
Azért érdemes várni vele mivel, ez nem lemosható. Olyat varrass magadra, amit később nem fogsz szégyellni.
2017. nov. 3. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!