Hogy állnak a tetoválók a 18 éven aluliakhoz?
Akiknek vannak konkrét elképzeléseik, azokat is próbálják lebeszélni?
Sok fiatal divatból varrat magára valamit. Részben ez lehet az oka, hogy nem vállalnak 18 éven aluliakat?
Nem hiszem hogy a divat miatt, tetkósok sztorijai szerint 40 fölöttiek is tudnak ugyanolyan (ha nem nagyobb) marhaságokat magukra varratni, 18 és 40 közöttiek meg főleg.
Inkább a nyúlással lehet, meg ha aláhamisítja pistike anyuci aláírását vagy aláiratja a nagynénivel még a tetkóst veszik elő.
Mint tetováló lehet a 18 éven alkuniak szülői engedéje akár a szülvel is jöhet én nem vállalom inkább meg probálom le beszélni , ha a konkrét terve tipikus divat minta divat helyre .
Eddig egy 18 éven allulit vállaltam szülői engedéjel a srácnak normális elképzelése volt nem divat és rá párnappal töltötte a 18-at , de az idöpontot pont ugy kapta hogy hivatalosan is 18 volt már akkor .
Rengeteg 15-16 éves gyerek jön be hogy ilyen meg ilyen tetkot látott a neten és kell neki olyan , mivel fiatal nem fogom el vállalni se szülői engedéjel , se máshogy
Alapol diavat mintát nem csinálok csak is egyedit . Nem izgat hogy a kis tikik meg dupláznák az időpont kéréseket . Elvből nem vállalom plusz tudom hogy egy tetovált embert sok helyre nem vesznek fel melozni 18 év felettieknél nem annyira izgat hogy csomo lehetőséget el csesz , de azért egy 15-16éves kis kamasz gyerek ne csessze már el mert szerintem iskolában se örülnek a tanárok neki meg sehol máshol hogy fiatal kis gyerek azt tetkoja van .
Van ami vállalja az ilyenekt na azoknak nincs rendes kuncsaft körük és így be vállalják ankis lázado tiniket is .
U.i. 10 éve ezt csinálom azóta meg van egy bizonyos vissza járó ügyfél réteg és ez mindig nőni szokott így is .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!