Tetoválok? Ti hogy indultatok el?
Szeretnem en is kiprobalni magam, mert regota rajzolok es sokan mondtak, hogy lehetnek tetovalos. (TUDOM EZ MEG NEM JELENT SEMMIT) de arra gondoltam, ha sosem probalom meg nem is gyozhetek. Most rendeltem egy extra szuper minden tartozekos Kezdo szettet. Tudok rola egy ket dolgot, persze kesobb fokozatosan probalnam fejleszteni a tudasomat is, csak erdekel, hogy menne e a gepkezelese.
Ti hogyan indultatok el?
Mennyit gyakoroltatok?
Voltak teszt embereitek?
Ment elsore a tetovalas es maga a gepkezelese?
Tanultatok nagyobb mesterektol?
Kor/ nem
Uzenetben is irhattok.:)
Gép, festékek, gyakorlóbőr, malacbőr. Sok gyakorlás, kezdetben csak egyenes és párhuzamos vonalak, satír technikák, árnyékolás technikák, kisebb minták. Közben rajzképesség fejlesztés (cerka, kréta, tempera, akvarell, tus, toll, karcok..stb.)
1-2 év minimum gyakorlás, de akkor majdnem minden nap.
Tanulni tudsz youtube videókból, könyvekből és újságcikkekből. Amint oda elérsz, hogy szerinted már megy, akkor lehet szalont/"mestert" keresni. Persze ezekhez sok pénz kell.
Elején egy kínai vacak, vagy replika is jó, vagy egy használt-szétnyűtt profi. Később majd, ha jól megy, veszel minőségit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!