Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Ha bemegyek megkérdezni, hogy...

Ha bemegyek megkérdezni, hogy egy adott tetoválás mennyibe fog kerülni, ahhoz kell időpontot kérjek?

Figyelt kérdés

Meg szeretném kérdezni, hogy anyagilag körülbelül mire számítsak, majd miután összejött annyi pénz úgy elmenni és megbeszélni.

Nem fognak hülyének nézni, ha ezzel benyitok?

2017. szept. 7. 08:42
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

#10. Köszönöm!

Itt viszonylag hamar adnak időpontot, nem hónapokkal később. Így ezzel még várni szeretnék, míg összejön körülbelül annyi összeg :D

Ha kicsit tudatlanul megyek be, általánosságba mennyire tekintenének hülyének, vagy küldenének el?

2017. szept. 8. 15:04
 12/13 anonim ***** válasza:

Már miért ne lehetne árajánlatot kérni és bemenni érdeklődni?

Menj nyugodtan senkit nem néznek hülyének. Szerintem is nagyon maximum 25 ezer, de talán annyi sem.

2017. szept. 8. 18:43
 13/13 anonim ***** válasza:

Ha van jövő hétre is időpont, de te csak decemberben szeretnél menni, azt is simán megteheted. Szép hosszú a naptár, elférsz. :)

Sokan kötik alkalomhoz a tetoválást (születésnap, évforduló, élethelyzet változása), még különösebben magyarázkodnod sem kell, hogy miért szeretnél későbbi időpontot.

Egyébként szerintem egy baromi jó jellemzés a tetoválóról és a szalonról, hogy miképp reagálnak a "tudatlanul bemegyek"-re. Amelyik tetováló leráz (velem volt ilyen), az nálam már alapból kiesett, még ha amúgy nagyon tetszenek a munkái, akkor is. Az is ugyanúgy hozzátartozik a dologhoz, hogy a hülye kérdésekre válaszoljon.

Plusz szerintem nincsenek hülye kérdések. Ez nem olyan, hogy valamit csak tudsz magadtól.

Egyébként szalontól függő, hogy alapvetően a személyes bemenetelt mennyire szeretik. Van, ahova simán besétálhatsz időpont nélkül, és ha épp ráér az illető, beszélgettek (sok helyen ilyenre időpontot se adnak), máshol viszont kifejezetten az előre egyeztetést szeretik.

Én mailben keresgéltem anno, nekem egyszerűbb volt. Tök változatos válaszokat kaptam, volt, ahol mondták, hogy persze, megoldjuk, menjek be beszélgetni mert úgy könnyebb; volt, ahol lerendeztek egy mondatban (ja, meg lehet csinálni - ez kb. nulla infó nekem); meg volt olyan tetováló, aki rászánta az időt, hogy mi a jó, mi a rossz az elképzelésemben, és ő miképp csinálná meg. Szóval teljesen változatos.

2017. szept. 9. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!