Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Ha bemegyek megkérdezni, hogy...

Ha bemegyek megkérdezni, hogy egy adott tetoválás mennyibe fog kerülni, ahhoz kell időpontot kérjek?

Figyelt kérdés

Meg szeretném kérdezni, hogy anyagilag körülbelül mire számítsak, majd miután összejött annyi pénz úgy elmenni és megbeszélni.

Nem fognak hülyének nézni, ha ezzel benyitok?

2017. szept. 7. 08:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nem néznek hülyének, teljesen normális.

Időpont nem kell érdeklődéshez.

De, ha küldesz itt képet, meg lehet saccolni, hogy mire számíts.

2017. szept. 7. 09:29
 2/13 A kérdező kommentje:

[link]

Erre gondoltam más színekkel :D

2017. szept. 7. 09:52
 3/13 anonim ***** válasza:

De mekkora méretben szeretnéd?

Meg olyanhoz menjél, aki nem kontár.

2017. szept. 7. 10:04
 4/13 A kérdező kommentje:

Alkaromra gondoltam, pontosan nem mértem le mekkora lenne, de szerintem 10 cm felett.

Nem sajnálom rá a pénzt :D Drágább tetoválóhoz megyek, viszont minden pénzt meg fog érni.

2017. szept. 7. 10:12
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Alkalra 10 centi felett, nem reális, le fognak beszélni róla.

Egyébként előre csak nagyon sacc összeget tudnak mondani, engem anno volt, ahonnan látványosan le is koptattak. A legtöbb tetováló nem szereti, ha összeggel kezded az érdeklődést.

Persze, ha van kinézett tetováló, és nem csak az összegről, hanem a mintha megvalósíthatóságáról is szeretnél vele beszélgetni, az úgy már mindjárt más. :)

Egyébként 15-20ezer Ft-ot mondanék rá.

2017. szept. 7. 12:07
 6/13 anonim ***** válasza:

Általában két tetováló van.

Az egyik időre dolgozik, a másik alkalomra.

7-10.000 ft/óra és 25.000 ft/alkalom a megszokott.

Ez egy alkalmas tetoválás, 25.000 ft.

Kábé négy óra kell mire elkészül, szóval az alkalom jobban megéri számodra.

2017. szept. 7. 12:26
 7/13 anonim ***** válasza:

Jesszus, ennyivel olcsóbb otthon?

itt egy ekkora 400-500 frank. (tízcentis)

2017. szept. 7. 12:32
 8/13 anonim ***** válasza:
Négy óra? Alkartetoválást nekem fele ennyi idő alatt is csinálak, színesen. Ezen túl sok kontúr sincs, szóval nem tart el négy órát...
2017. szept. 7. 12:52
 9/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat :D

Ezt a tetoválást évek óta tervezem. Számomra sok jelentése van.

Bár még csak most jött el a pillanat, hogy erre tegyem félre a pénzem. Az idő alatt is gondolkodtam rajta.

Akkor félre teszek körülbelül 35k-t csak elég lesz :D

2017. szept. 7. 18:17
 10/13 anonim ***** válasza:

Kérdező, míg gyűjtögetsz, bátran keresd fel emailben, akár személyesen is a kinézett tetoválókat.

Nekem pl. baromi sokat változott ettől az elképzelésem, mert nekem fix volt, hogy alkarra akarom, és mérettől függően teljesen más a megvalósítás, stb. Nekem pl volt, hogy azt mondták, hogy adott minta jobban érvényesülne máshol, ezt nem is érdemes - módosítottam az elképzelésen is, plusz kerestem olyan tetoválót, aki nem csak azt mondta, hogy nem, hanem felvázolta, hogyha ez nem, akkor helyette mi. :) Mikor pedig belementünk a részletekbe, akkor már - igaz, nagyon saccolva csak - árat is tudott mondani az illető, és ennek megfelelően tudtam időpontot kérni, hogy kb. mikorra lesz meg.

2017. szept. 8. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!