A csuklón mennyire fáj a tetoválás?
A csuklóm belső felére szeretnék egy tetoválast kb 8 cm hosszú. Mennyire fáj illetve mennyi ideig tart? Semmi extra nincs benne. Egy motívum ami nagyon tetszik nekem.
Az ÉRTELMES válaszokat köszönöm előre is. 28/L
Szerintem nem fáj simán ki lehet bírni ☺
Mi lenne a minta?
Azt így pont nem lehet megmondani hogy mennyi idö mert nem láttuk a mintát de szerintem 1 órán belül biztos kész
(bár nekem vannak ennél mondhatni durvább helyeken is )
16 éves lány
Az erek mentén lesz baromi fájdalmas, ahol vékony a bőr, illetve a kisujj felőli oldalon (feszítsd meg a kezed, ott, ahol a mozgató inak futnak), ha kiér addig a minta, szélességtől függ. Utóbbi konkrétan én majdnem besz*rtam. :D
Egyébként elviselhető, fájdalmas ugyan, de nem annyira, mint amennyire rémisztgetni szoktak, hogy a csukló a legrosszabb, úristen. Szoktál epilálni? Érzékeny területen is? Na, olyasmi, talán kicsit erősebb. Ahogy szurkálnak, elzsibbad a bőröd, így az eleje az, ami kellemetlen, illetve mintától függően, hogyha sokáig egyetlen szakaszt ingerelnek folyamatosan - de csukló/alkar kis felület, egész gyorsan lehet haladni vele.
Nekem a tervezet módosításával (még javítottunk a megrajzolton), előkészületekkel együtt is kb. két óra alatt megvolt az egész.
Ha őszinte akarok lenni, az a fájdalom elég gyorsan múlt, szóval mikor egy-egy pillanatra megállt törölgetni, festéket váltani, az elég pihenő volt, az emlegetett érzékeny részeket leszámítva. Az nekem sokkal rosszabb volt, hogy utána hazafelé, ha megmozdítottam a karom, rögtön sajogni kezdett - mint mikor durván lehorzsolod, és már attól is fáj, ha ránézel... Persze ez már nem éles fájdalom, de mivel folyamatos, sokkal idegesítőbb.
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!