Milyen szimbólum lenne a legmegfelelőbb a csuklómra?
Sziasztok!
A történetem nagyon hosszú, de megpróbálom pár mondatba sűríteni. 18 éves lány vagyok, egy állcsont műtétem volt egy hónappal ezelőtt. A műtét abból állt, hogy eltörték az alsó és a felső állcsontomat, majd újra lemezelték, és kiszedtek egy bölcsesség fogat is. A műtét után rengeteg fájdalommal és nehézséggel kellett megküzdenem, a felépüléstől még fél év választ el. A legnehezebb dolgokon túl vagyok már, viszont felmerült bennem, hogy meg szeretném örökíteni ezt a kitartást és türelmet, erőt amit ebbe az egész felépülésbe fektettem, hogy majd amikor az élet nehéz utak elé állít rá tudjak nézni, és azt mondhassam: Ha ezt túléltem, akkor bármit!
Ezt szeretném egy apró, de mégis jelentős tetoválással magamon visszalátni. A csuklómra szeretném belülre.
Felmerült bennem a négylevelű lóhere, a műtét dátuma ötletként, de egyik sem tetszik annyira, egy kicsit klisének, átlagosnak tartom mindkettőt. Leginkább a kitartást szeretném nyomatékosítani, de nem tudom hogy milyen szimbólummal lehetne ezt az egészet a legjobban kifejezni.
Várom az ötleteket! Köszönöm előre is!:)
Ne idegenektol vard, hogy megalmodjak a csodatetkot, mert arta fogsz gondolni, hogy valaki a vilag vegen elfuttyentette magat, es te olyan tetkot valasztottat, amit az a valaki mondott. Rossz erzes lesz evek mulva hidd el, mikor rajossz hogy mit kellett volna valasztanod.de ahelyett egy ideges gyakoris agyszulemenye lesz rajtad. A te tested, te fogod viselni egy eleten at, te dontsd el es talald ki!!!!
A legjobb tetkok nem 2 perc alatt szuletnek meg , ugyhogy gondolkozz rajta nyugodtan akar heteket , honapokat
Mit szólsz a két keresztbe tett csonthoz (koponya nélkül), mint a kalózoknál? Ő nekik is nehéz volt, kitartás kellett, fájdalmat elviselni... stb.
Eb csont beforr - felirat?
Három csillag egy szaloncukor és egy sült szalonna?
Most a viccet félretéve... magadban keresgélj. Amit szeretsz, hozzád köthető, és abból kiindulva egészítsed ki apránként. Ahány ember annyiféle jelentéssel társulhat 1-1 szimbólum. Annyi dolgot tudnék felsorolni, hogy holnap is írnám még. Keresgess instagrammon, vagy más képmegosztó oldalakon, tetoválások között, sima szimbólumok között..stb.
Amúgy hidd el, amin túlestél, nagy dolog, de van annál sokkal rosszabb is. Nem tudtál mozogni fájdalom nélkül, sem enni, sem inni, sem beszélni, de még a légzés is fájhatott. Alvás gondolom nehéz volt ezekkel együtt...stb. Ilyenek a nagyobb műtétek. Valaki viccet csinál belőle és épp az emlékezteti őt, van aki a varrat(ok) helyéből csinál mintát, akár takarás, akár más okból... ez tényleg olyan, hogy magadnak kell magadért elgondolkodnod rajta.
Nem kell konkrét szimbólumot választanod, legyen olyan, ami neked jelent sokat. A jelentést sok egyébbel is tudod érzékeltetni.
Nekem pl. a kedvenc állatom a tetoválásom. A testtartása nem "normális", illetve a színvilága sem realisztikus. Ez a kettő együtt szimbolizálja azt, amit jelentenie kell: az élet körforgását, és számomra azt, hogy minden véget ér egyszer, jó is, rossz is. De maga az állat lehetne teljesen más is, nekem ő jelent sokat, amolyan totem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!