Ritka és különleges jelképek/szimbólumok?
Az első tetoválásomon gondolkozom, szóval egy kicsi tetoválást szeretnék, de komoly jelentéssel.Sokat keresgéltem neten, de a legtöbb olyan, ami minden 3. tetovált emberen rajta van.😕
Érdekelnek az ősi, ókori népektől származó motívumok, az "elvont", egyedül küzdő személyiséget ábrázoló minták, vagy a csillagászattal kapcsolatos szimbólumok.
17/L
Még találtam, bocsánat amiért külön küldöm őket.
Ősi: Kína, Babilon, Attika(és társai), Egyiptom, India, Kelta-Viking, Indián, Inka(és más délamerikai), Görög.
Ó: Római, Görög, és a Földközi tenger melletti népek írásjelei, emblémái, jelképei, rúnák, gall törzsi motívumok, hun, és más nomád népcsoportok
Csillagászat már más téma.
Csillagképek és a különféle kultúrák által a csillagokba rajzolt elemek.
Mindegyikről a wikipédián és különféle lexikális oldalakon találsz egy csomó mintát, ha ott se lelnél rá, akkor ajánlom a központi könyvtárakat, ott is rengeteg könyv van, amiben találni régi, már elfeledett jelképeket.
Viszont, hogy melyiket válaszd? Ami neked tetszik, neked mond valamit. Én például hénoszi angyalbetűkkel tetováltattam egyszer. Másnak fogalma sincs róla, hogy mit jelent, még a betűket sem értik, más a rovásíráshoz hasonlítja, pedig nem hasonló annyira hozzá.
Minden esetre, ha egyedi akarsz lenni, kutass sokat hozzá ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!