Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Férfiak/Fiúk, nektek ez bejön?

Férfiak/Fiúk, nektek ez bejön?

Figyelt kérdés

Szóvaaaal, régóta tervezek egy tetoválást, és úgy alakult, hogy szeptember első hetében megyek is és megcsináltatom. Számomra nagyon fontos volt, hogy olyan helyen legyen ahol nem 'úgy' öregszik a bőr, illetve ízléses is legyen. A tetoválást teljes mértékben én terveztem, és a minta és a szöveg teljes mértékben nap-mint nap jelen van az életemben.

De a kérdésem az, hogy nektek mennyire jön be ha egy nőn tetoválás van?

a 2 lapockám között lesz egy 10cmx10cm farkas fej ami körül lesznek tinta foltok, majd a gerinc oszlopon végigfut egy szöveg. (azt mondták, hogy dögösen terveztem meg).

De véleményekre lennék kíváncsi, hogy ti mennyire szeretitek.

(174cm vagyok, 65kg, sportos alkatú, szóval nem hurkákra lenne tetoválva.:P

tudom, hogy ez így kevés, és kép is kellene, de reménykedem, hogy nagyjából el lehet képzelni.:)

köszi,

20/L

2017. júl. 19. 22:25
1 2
 11/16 anonim válasza:
Imádom a tetoválásokat. Ám ha valaki engem az alapján itél meg, hogy van vagy nincs az nekaphatja és el is lőtte magát a szememben.
2017. júl. 20. 00:51
 12/16 anonim ***** válasza:
Én ezt nagyon csúnyának találnám, alapból ronda a tetkó szerintem, max a kicsi nem feltûnőeket viselem el, de neked a hátad közepén van egy hatalmas..bocsi, de nem vagy az esetem
2017. júl. 20. 10:27
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem jön be a tetkó, főleg nőn.

Majd biztos lesz aki azt mondja hogy így fogadjanak el téged mert ez is te vagy, meg aki szeret azzal is szeret stb, de azért van srác akinek nem jön be bőven.

Ha bejönnek a tetkós srácok akkor könnyebben válogatsz ha nem akkor jóval nehezebben.

De nem, nem jön be.

2017. júl. 20. 11:25
 14/16 anonim válasza:
ez pasitól függ! valamelyiknek kifejezetten bejön valamelyik meg kifejezetten undorodik tőle
2017. júl. 20. 21:12
 15/16 anonim válasza:

Fantáziadús és egyedi kivitelezés.

Ennek ellenére engem zavarna, ha a páromon egy ilyen tetoválás lenne:

- Nyáron a fürdőruha (akár egyrészes, akár bikini) nem engedi láttatni a teljes képet.

- A farkas nekem erőt és dominanciát sugároz, ami inkább férfias motívum.

- Céges rendezvényeken kevés olyan ruhát enged felvenni a tetoválás, hogy ne csak egy darabkája látszódjon.

- Alapvetően nincs szebb, mint a TISZTA, SZÉP, EGÉSZSÉGES, PUHA női bőr látványa, illata és érintése. A tetoválások lehetnek jól megtervezettek, és kivitelezettek, de a szép, tiszta bőrt elfedik.

Egy 20 éves lány tetoválás nélkül a legszebb és legkívánatosabb. - Főleg, hogy ma már olyat is nehéz találni, akin nincsen.

30 F

2017. júl. 26. 21:00
 16/16 grematiko válasza:

Személy szerint nekem tetszenek a tetoválások.

(Nekem is van.)

A minta mindig szubjektív és személyes. (vagy annak kéne lennie...)

Ha "selfbranding"-re akarod használni, akkor szerintem eleve hibás okból készül.

2017. júl. 27. 15:48
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!