Férfiak/Fiúk, nektek ez bejön?
Szóvaaaal, régóta tervezek egy tetoválást, és úgy alakult, hogy szeptember első hetében megyek is és megcsináltatom. Számomra nagyon fontos volt, hogy olyan helyen legyen ahol nem 'úgy' öregszik a bőr, illetve ízléses is legyen. A tetoválást teljes mértékben én terveztem, és a minta és a szöveg teljes mértékben nap-mint nap jelen van az életemben.
De a kérdésem az, hogy nektek mennyire jön be ha egy nőn tetoválás van?
a 2 lapockám között lesz egy 10cmx10cm farkas fej ami körül lesznek tinta foltok, majd a gerinc oszlopon végigfut egy szöveg. (azt mondták, hogy dögösen terveztem meg).
De véleményekre lennék kíváncsi, hogy ti mennyire szeretitek.
(174cm vagyok, 65kg, sportos alkatú, szóval nem hurkákra lenne tetoválva.:P
tudom, hogy ez így kevés, és kép is kellene, de reménykedem, hogy nagyjából el lehet képzelni.:)
köszi,
20/L
Nekem annyira nem tetszenek a tetoválások. Szóval nekem pl. nem jön be, de van akinek igen.
23/f
leírás alapján nem hiszem h tetszene.
F
A konkrét tetoválást magàt így nehéz elképzelnem, de amennyire eltudom, nem tartom rossz elgondolásnak, sőt.. :)
Alapvetően nincs gondom a tetoválásokkal, szóval nálam biztosan nem lenne ez kizáró ok, mondhatni "bejön" ha màr így fogalmaztad meg a kérdést :D 23F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!