Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Tetoválás milyen?

Hencz Mimi kérdése:

Tetoválás milyen?

Figyelt kérdés
2017. júl. 17. 21:47
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
2017. júl. 17. 22:19
 2/9 A kérdező kommentje:
Milyen érzés és mivel kell gyógyítani?
2017. júl. 17. 22:55
 3/9 anonim ***** válasza:

Tetoválás inkább egy égető érzéshez lehetne hasonlítani. Az érzés nem intenzív! Nem egy folyamatos égető érzést érzel. 5-10 perc elteltével, zsibbadás érezhető. Ez a fájdalom csillapító! Utána, már nem igazán fogod érezni. 4-5 óra után, pedig már nagyon kell kapaszkodni, ilyenkor a legfinomabb. Addigra, a bőröd már nagyon elfog fáradni.

A fájdalom függ a tetoválótól, nem mindenki tetovál ugyan úgy. A teknika is teljesen más... De 90% minden csak rajtad múlik.

Ha kipihent vagy jól aludtál, nem vagy fáradt. Ettél, ittál előtte és be tartottad rendesen a tetováló kérését akkor nevetve végig fogod ülni! Fáradt bőrnél nincs rosszabb. Le f*snád a bokádat! :D

2017. júl. 19. 12:17
 4/9 anonim válasza:
40%
Tetoválás? A lehető legrosszabb, dolog, gondolj bele hogy hogy fogsz kinézni 70 évesen a szottyadt testeden rajta lesz az a hányinger. Undorító
2017. júl. 20. 14:19
 5/9 Isti1976 válasza:
36%
A tetoválás elront egy szép nőt, egy csúnyát meg igénytelenné tesz. Értelmiségi körökben, szerintem ma is lenézett dolog. Részemről nem mennék végig az utcán egy szétvált nővel. Ráadásul visszacsinálni nem lehet. Persze mindenki egyedi szeretne lenni, de az önkifejezésnek számos módja létezik, a tetkó a sittes módja. Szerintem
2017. júl. 22. 08:13
 6/9 cirmos cirmi válasza:
Általában nem magas intelligenciájú egyedek varratnak magukra!
2017. júl. 22. 12:23
 7/9 anonim válasza:
4 tetoválásom van ,egyiket sem bántam meg :) amit érzel az leírhatatlan eleinte picit fájdalmas de 10 20 perc után el zsibbad! Akkor is fáj pict de már annyira nem,ha nagyon félsz kerhetsz zsibbaszto sprayt,de azt is csak azután miután már körbe ment a varraton a tűvel.van aki szerint hülyeség tetovaltatni, szerintem nem ,de nagyon kell figyelni hogy olyat csináljamit utána Pat év múlva nem bansz meg,nekem az összes tetovalasom olyan amihez kapcsolódik valami! Remélem tudtam segíteni!
2017. júl. 24. 06:48
 8/9 anonim válasza:
Fájdalmas viszont menő és amúgy én is szeretnék.
2017. júl. 26. 18:15
 9/9 skypeti1234 válasza:

Olyan érzés ,mint ha egy fogpiszkalot közepesen ra nyomva huzkodnal a lábadon. Valóban,sok függ a tetovalotol. Mennyire nyomja ra. Hogy húzza.

Egyáltalán nem tesz igénytelenne senkit. Ha igénytelenul van megcsinálva akkor igen,gaz a szitu. Illetve a legfontosabb hogy milyen mintát tetovaltatsz

De neked lesz,nem tudom miért érdekel más véleménye

Aki emiatt lenéz vagy beszól....

2017. júl. 27. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!