Valaki segít nekem hogy felső kar belső részére milyen idézetet, szöveget tetováltassak?
Én a hátamra tetováltatnám cirádás betűkkel, nonfi keretben, hogy "Ez tetszett a katalógusból".
Már látom előre, amikor az unokád megkérdezi majd, hogy "nagypapa/mama, honnan jött az az idézet, ami a karodra van tetováltatva?"
- Hát, Klárikám, ha jól emlékszem, a gyakori kérdéseken ajánlotta valaki, aztán megtetszett.
De nagyon kérlek, ha már szöveget tetováltatsz, ne azzal a gagyi kalligrafikus betűvel, amivel mindenki. Az vékonyan néz ki jól, de bőrre nem lehet elég finoman tetoválni. Helvetica, vagy valamilyen sans serif betű legyen, és akkor még bizonyos emberek esetleg még elismerően bólintanak is, ha meglátják a közhelyes életbölcsességet rajtad.
A koris bölcsesség (koris szív, koris lélek, koris leszek amíg élek) átalakítva:
Magyar szív, magyar lélek, magyar leszek amíg élek.
#3: koris bölcsesség átalakítva :D
Ez aranyos, nem mondok semmit :)
Dreams, Hope, Love, Family, Strength, Belive
Így, helyesírási hibával, hogy egy kis irónia is legyen benne. Magyar szöveget véletlen se, csak angolt, de olyat, hogy azért szótáraznod kelljen hozzá, hogy megértsd.
MOST MÁR EZ VAGYOK ÉN EGY SŰLYEDŐ HAJÓ
MÉÉÉG NEM VESZÍTHETEK MÉÉG NEM MÉÉG ÉLNI AKAROK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!