Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Valaki tidna linkelni motorozá...

$$$$$ kérdése:

Valaki tidna linkelni motorozással kapcsolatos tetkókat vádlira?

Figyelt kérdés
Lehetőleg ne chopper -est mert endúrózok xD. Már elégé biztos vagyok benne hogy mit fogok felvarratni. De hátha látok jobbat is :D .
2017. júl. 10. 15:21
 1/9 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Tessék! Érdekelne, hogy te mégis milyet szeretnél! :)

2017. júl. 10. 17:39
 2/9 A kérdező kommentje:
Ezek is egész jók :D . Hat van egy kis csapatunk és a csapatunk jelén gondolkozok :D . Szerintem vagy a csapatunk jele lesz vagypedig egy krosszmotoros ahogy kihajt valani erdőből vagy valahonnan :) .
2017. júl. 10. 19:30
 3/9 A kérdező kommentje:
Esetleg ilyet tudna valaki linkelni ? Hogy ahogy egy endúrós/krosszos kihajt ehy erdőből vagy valami kás hasonló helyről ? Mert nem nahyon találok ulyesmit neten :/ ..
2017. júl. 10. 19:35
 4/9 anonim ***** válasza:

Ha egy csepp eszed van, ne komplett, szájbarágós ábrát varrass fel, hanem csak egy utalást. Mittudomén, krosszmotor keréknyomot át a karodon átlósan, mint ha motor ment volna rajta át.

Ez kicsit akár még öniróniának is felfogható az erdőben való krosszmotoros környezetpusztításra utalva. Tudom, te nem, de akkor is.

2017. júl. 12. 10:32
 5/9 A kérdező kommentje:
Hat ilyet biztos hogy nem mert én magam is endúrózok. És nem érzem úgy hogy bármit is tönkretenbénk az erdőkben... Állatot még sise ütöttem el. Az meg hogy letaposom a gazt nehogy mar akkora gond legyen... Mindenki mondja ezt hogy mekkora kart teszünk az erdőkben. De amikor megkérdem hogy mit ,senki se tud ra mit mondani csak anyit hogy megzavarom az állatokat neg letaposom a "növényeket ,, 😂😂. Most ha rendesen belegondolsz az állatoknak semmi baja se lesz attól hogy kivsit megilyednek. A gaz meg ha letaposom akkor utana úgy is helyrejön. Meg amúgy is nehogy már kar legyen egy kis gazért....
2017. júl. 12. 14:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Jellemző felfogás. A gaz visszanő, az állatok meg majd megnyugszanak. Minden oké.
2017. júl. 12. 15:20
 7/9 A kérdező kommentje:

Pontosan. En nagyon nagy állatbará vagyok. Sokfajta állatom volt már és még most is van. Mindegyiknek jó élet körülményeket biztosítok. Még egy legyet se csapok le..

De attol hogy licsit megilyednek semmi bajuk se lesz... A növénynek meg megint nem lesz semmi baja. Meg a gazért amúgy se kár amit pl orhol a lertbe úgy is kihúznál. Meg úgy is újrahajt ...

2017. júl. 12. 16:27
 8/9 anonim ***** válasza:
Ez olyan, mint ha azt mondanám, hogy nem baj, ha behúzok neked egyet és eltörik az orrod, mert úgyis összeforr majd a csont, a fájdalom meg elmúlik.
2017. júl. 13. 16:02
 9/9 A kérdező kommentje:
Pontosan. Csak azt valószínüleg visszakézből kapnád vissza abban a pillanatban (kivéve ha nő vagy )😂😂. De amúgy viccet felretéve azért ne hasonlítsuk a növényeket az állatokhoz az emberekhez meg főleg ne XD. A növények nagyon sok mindent kibírnak. És azért mert átmegyek egy marékfüvön motorrral semmi baja se lesz attól a fűnek. És ilyen alapon az erdőben biciklizőkre miért nen haragudtok ? Azok is átmennek a szegény gazokon...
2017. júl. 13. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!