Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Jól néz ki a tünde írás...

Jól néz ki a tünde írás tetoválásban?

Figyelt kérdés
2017. júl. 2. 19:31
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
2017. júl. 2. 19:33
 2/20 anonim ***** válasza:
34%
Fuuu, nagyon jol nez ki. Annyira, de annyira egyedinek fogsz tunni tole, kb. mint a 'kinai' meg 'japan' irasjelekkel televarrt gyuros fiuk, akik buszken hordjak a 'rizses lecso' meg az 'edes-savanyu' kandzsikat...
2017. júl. 2. 19:50
 3/20 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik :(
2017. júl. 2. 19:59
 4/20 A kérdező kommentje:
mièrt ez is tucat? èn mèg senkin nem láttam az utcán
2017. júl. 2. 20:04
 5/20 A kérdező kommentje:

hagyjuk már ezt a kínai èdes savanyú dumát, minden idegen nyelvű kèrdèsnèl bedobja valaki ezt a 20 ève lejárt szöveget...

annyira hihetetlennek találod a mai világban hogy valaki kèpes egy nyelvet egy másikra lefordítani?

qrva nehèz egyèbkènt

2017. júl. 2. 20:06
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon jó, de én szeretem a Tolkien könyveket.
2017. júl. 2. 20:11
 7/20 anonim ***** válasza:

Szeretem a gyűrűk urát, és mindig is érdekelt a tünde írás, de én azért nen tetováltatnám magamra.

Egy hozzá nem értő még azt hinné, hogy a Koránból van, kicsit olyan arabos :D

2017. júl. 2. 22:06
 8/20 anonim ***** válasza:
Legalább is nem tudom miért, nekem azt a benyomást kelti, pedig most, hogy megnéztem jobban, nem is hasonlít annyira.
2017. júl. 2. 22:08
 9/20 A kérdező kommentje:

az nem baj ha arabos ..pont ezèrt tetszik....eredetileg arab írással akartam szöveget tetováltatni, de ez kicsit plusszabb, ès szebb.

bár az arabon is vacilálok, csak nagyon nehèz arabra lefordítani amit akarok...a tündènèl meg csak a betűket kell kicserèlni ès ennyi...van rá online szerkesztő

2017. júl. 2. 22:10
 10/20 anonim ***** válasza:
10%
Aztan meselj mar, melyik nyelven ertesz? Mert ha se arabul, se 'tundeul', akkor ismet visszatertunk oda, hogy Verpistike a teleprol tobbnek akar latszani, mint ami...
2017. júl. 2. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!