Meddig használjak Bephantent?
Az előzővel ellentétben nekem anno azt mondta a tetováló, hogy amíg hámlik, addig bepanthen. Viszont nekem alapból baromira száraz bőröm van, így nem napi háromszor, hanem 2-3 óránként kentem.
Az első 7-10 napban (minta méretétől függően, kb. amíg hámlik) nem érdemes mást használni, mint a bepanthen, annak pontosan az a lényege, hogy a gyógyulást segíti, mint hámosító. Szép és jó a körömvirágkrém, de effektíve nyílt sebbe mégse keni az ember...
Ha nagyjából lehámlott (ez az átlag egy hét, de nyilván ez is változó), akkor a bepanthen helyett bármilyen testápoló megfelel, és abból annyit kensz, amennyit szeretnél. Ekkor már nem is érdemes tovább bepanthenezni, mert csak rontaná a minta minőségét.
(Persze, ahány tetováló, annyi infó. Ha a tied mást mondott, akkor válts nyugodtan, de ne felejtsd el, hogy a saját munkájára csak akkor vállal garanciát, ha betartod az utasításait.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!