Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mi lenne a véleményetek?...

Mi lenne a véleményetek? Nagyon gáz szerintetek?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy tetoválást az alkarom alsó részére csináltatni. Elég feltűnő hely. Sokat jelent nekem az a minta amit csináltatni fogok, de nem kötném más orrára hogy mit is jelent nekem. Ha ti rákérdeznétek valakinél hogy mit jelent és nem mondanák el akkor mit gondolnátok/mondanátok? Hogy akkor minek varratta olyan feltűnő helyre?

Válaszaitokat előre is köszönöm! (Tudom, kissé össze szedetlen lett.)

2017. jún. 14. 23:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem az számít, hogy mi mit mondunk, hanem, hogy te mit akarsz! Ha fel tudod vállalni a tetoválásodat, akkor varrasd fel! Ha úgy érzed, hogy magyarázkodnod kell miatta, akkor ne! Nekem egy fordított kereszt van a bal vállamra tetoválva. Nem kicsi, hanem nagy.Kilátszik a póló alól. Lesz@rom, hogy ki mit gondol róla! Tudom, hogy nekem mit jelent.
2017. jún. 14. 23:57
 2/7 anonim ***** válasza:
65%

a tetoválás egy önkifejezési mód.

úgy akarod kifejezni önmagad, hogy mégsem akarod?

2017. jún. 15. 00:08
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is épp ezen gondolkoztam a napokban. Aztán úgy döntöttem, hogyha már pénzt, időt és nem kevés fájdalmat áldozok rá, az lesz a legkisebb bajom, hogy ki mit gondol. Megkérdezik, megmondom hogy csak úgy van és kész. Aki meg igazán közel áll hozzám, az tudni fogja, más nem számít. Ha nekem nem mondanák el, én maximum csalódott lennék, mert borzalmasan kíváncsi fajta vagyok. :)
2017. jún. 15. 08:22
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem se érdekeljen hogy más mit gondol nem miattuk csináltatnádmeg :) nekem a saját tesóm nem mondja el hogy mit jelent az egyik tetoválása de neki ez fontos és tiszteletben tartom és nem kérdeztem meg többször! :)
2017. jún. 15. 10:49
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy bármi gond lenne a mintával csak a jelentését nem kötném más orrára. Köszönöm a válaszokat, ment a zöld pacsi!
2017. jún. 15. 12:48
 6/7 anonim ***** válasza:
38%

Állítólag (több helyen is hallottam), hogy nem illik megkérdezni a viselőjét arról, hogy mi a jelentése. Nekem is van kettő, mély jelentéssel bírnak. De én mindenkinek azt mondom, hogy magánügy. Aki közeli ismerős az tudja, aki csak ismerős vagy kolléga annak semmi köze hozzá :) Ha ilyenért berág valaki...nagyívből.... ;)

N27

2017. jún. 15. 13:15
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem is alkar, és a tetoválásom nem tipikus jelkép, a megvalósítása szándékosan rejtett. (Bizonyos állat, a testtartása nem megszokott, ezzel fejezve ki, amit szerettem volna.)

Ha megkérdezik, mit jelent, akkor általában annyit szoktam válaszolni, hogy nekem sokat jelent (ha meg erősködnek, akkor hozzáteszem, hogy különben is szeretem az adott állatot). Két reakció szokott érkezni: a mindentudó bólintás, hogy személyes dolog, oké; és a lesújtó pillantás, hogy persze, én is csak divatból csináltam.

Egyiktől sem alszom rosszul. :)

2017. jún. 19. 09:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!