Mi lenne a véleményetek? Nagyon gáz szerintetek?
Szeretnék egy tetoválást az alkarom alsó részére csináltatni. Elég feltűnő hely. Sokat jelent nekem az a minta amit csináltatni fogok, de nem kötném más orrára hogy mit is jelent nekem. Ha ti rákérdeznétek valakinél hogy mit jelent és nem mondanák el akkor mit gondolnátok/mondanátok? Hogy akkor minek varratta olyan feltűnő helyre?
Válaszaitokat előre is köszönöm! (Tudom, kissé össze szedetlen lett.)

a tetoválás egy önkifejezési mód.
úgy akarod kifejezni önmagad, hogy mégsem akarod?

Állítólag (több helyen is hallottam), hogy nem illik megkérdezni a viselőjét arról, hogy mi a jelentése. Nekem is van kettő, mély jelentéssel bírnak. De én mindenkinek azt mondom, hogy magánügy. Aki közeli ismerős az tudja, aki csak ismerős vagy kolléga annak semmi köze hozzá :) Ha ilyenért berág valaki...nagyívből.... ;)
N27

Nekem is alkar, és a tetoválásom nem tipikus jelkép, a megvalósítása szándékosan rejtett. (Bizonyos állat, a testtartása nem megszokott, ezzel fejezve ki, amit szerettem volna.)
Ha megkérdezik, mit jelent, akkor általában annyit szoktam válaszolni, hogy nekem sokat jelent (ha meg erősködnek, akkor hozzáteszem, hogy különben is szeretem az adott állatot). Két reakció szokott érkezni: a mindentudó bólintás, hogy személyes dolog, oké; és a lesújtó pillantás, hogy persze, én is csak divatból csináltam.
Egyiktől sem alszom rosszul. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!