Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Szeretném ha mondanátok...

Szeretném ha mondanátok véleményt erről a tetoválásról. Szeretnék egy hasonlót, kicsit másképp, de a barátnőm teljesen ki van akadva hogy hogy néz már ez ki. hát nemtudom, kicsit bizarr de nekem tetszik :D Szerintetek?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

2017. jún. 13. 21:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
12%
A bizarr menő :) amit mások mondanak, az meg bullshit
2017. jún. 13. 23:08
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Először láttam meg a kommenteket, utána a képet, így már fel voltam készülve a legrosszabbra, de ez még a várakozásaimat is túlmúlta, annyira ronda.
2017. jún. 14. 00:23
 13/18 anonim ***** válasza:
63%

#9-es nagy hozzáèrtő lehet! "ez giccs"... nem ez pont egy minimál stílusú tetoválás.

a giccs az az álomfogó, tollból elszálló madarak ès társai, meg az üvöltő farkaskoma a vállon.

ne foglalkozz azokkal akik írnak, erre a kèrdèsre itt úgyse kaphatsz jó választ, mert a válaszadók 90%-a háztartásbeli 40-es anyuka, aki a nők lapja cafèról szökött át.

tènyleg bizar a tetkó, de aki jártas a tetkók világában az látott már ettől ezerszer bizarabbat is, nem kell bemutatnom.

ez egy minimál tetkó, ami nem tucat, ha neked tetszik csináltasd meg, hisz pont az önkifejezès a lènyeg.

2017. jún. 14. 00:27
 14/18 anonim ***** válasza:

[link]

előző vagyok itt is találhatsz nagyon szèp munkákat ès művèszeket ebben a stílusban

2017. jún. 14. 00:28
 15/18 anonim ***** válasza:

Nézd, nekem nem jön be, de ettől még akad, akinek igen.

Tény, nem könnyű takarni, ha megunod. Mondjuk lehetne rosszabb is. Női szemmel borzalom egy minta az tény. Férfi szemmel olyan semmitmondó, nagyon különc.

Mondjuk az, hogy hogy én ilyet nem csináltatnék, nem zárja ki, hogy ne lenne olyan, aki igen. Emberek és vélemények ;) Amúgy meg, ha rég óta tervben van, úgyis megcsináltatod, így beszéld meg vele és kész ;) hajrá!

2017. jún. 14. 09:27
 16/18 anonim ***** válasza:

Szerintem tök jó.:D Nekem bejön!

Üdv.:

Egy tetováló

2017. jún. 14. 16:47
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon ronda..
2017. jún. 14. 19:00
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Ebből a kérdésből is látszik, hogy nem lehet akkora fosrakást elképzelni, amire valakinek ne lenne igénye :)
2017. jún. 16. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!