Szeretném ha mondanátok véleményt erről a tetoválásról. Szeretnék egy hasonlót, kicsit másképp, de a barátnőm teljesen ki van akadva hogy hogy néz már ez ki. hát nemtudom, kicsit bizarr de nekem tetszik :D Szerintetek?
Én magamra biztos nem varratnám fel,mert én opyan tetkókat varratok,amiknek érzelmi jelentése van számomra😊
(Ezzel nem akarlak megsérteni amúgy,lehet hogy számodra ez jelent valamit)
Ha amúgy meglátnék valakit az utcán akinek ilyene van először biztos meglepne,de igazából nekem így máson nagyon tetszik,de csak úgy,hogy az egyik lábán van(remélem neked is csak 1en lesz) 😊😊
Ez tipikusan a 'reszegen, beszivva jo otletnek tunt'-tipusu tetko, amit Ibizan varratnak magukra a nem-annyira-szomjas angol fiatalok.
Grafikailag firkalmany, 'jelentese' kb. annyi, hogy sokkolni akarsz, ami 16 evesen biztos mokasnak tunik, de kesobb csak kirohognek erte.
Értem én, hogy neked tetszik, persze, nekem is tetszik egy-két ábra, mégis tudom magamról, hogy jobb ha nem kezdem el, mert rövid időn belül nem lenne szabad bőrfelületem.
De őszintén tedd fel magadnak a kérdést;
Van valami jelentősége számodra ennek a tetkónak?
Van esélye, hogy megbánnád? Megunnád?
Biztos jó, hogy olyan helyen van, amihez elég egy rövidebb gatya, és mindenki látja?
Nem tudom hány éves vagy, de ugye tudod, hogy sok helyen állásinterjún "hátrány" a tetkó?
+1
Nem ijednél meg éjszaka/reggel, hogyha felébrednél, és ilyen csíkokat találnál a lábadon? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!