Egy ilyen tetoválás mennyire fájdalmas?
Ugyan ide akarom én is.
És egy ilyet :
A szavaknál egy kis színnel kiegészítve
És még annyit hogy nagyából mennyibe kerülhet egy ilyen tetoválás?
Nem bántásnak szántam, amit írtam, felesleges visszatámadnod.
Amit mondasz, jogos, ám kövesd végig a gondolatmenetedet:
Ha keresztet, rózsafüzért tetoválsz magadra, akkor annak igenis van egy önálló jelentése, még akkor is, ha te csak azért tetováltatod magadra, mert a nagyi polcán pont olyan van és emlék.
Durvább példa: ha horogkeresztet tetoválsz magadra, akkor sem fog senkit érdekelni, hogy te csak azért tetováltatod magadra, mert szép a rajz.
A tetoválás fontos, hogy a tulajdonosának jelentsen valamit, ám a jelképeknek jelentésük, erejük van. Önállóan, függetlenül attól, hogy te mit akarsz vele.
Nem azt mondtam, hogy ne csináld, hanem hogy nézz utána a jelentésének, a triskele több kultúrában egy baromi erős jelkép. Ennyi.
Nem vettem tolakodásnak. És nem is szántam vissza támadásnak :)
Sajnos a horogkeresztet a hitler ellopta. Mert régen a szerencse és a nap szimbóluma volt.
Direkt mondtam horogkeresztet, és nem szvasztikát, ismerem az eredeti jelentését. :)
Viszont elnézésedet kérem, amiért eltereltem a témádat.
Eredeti kérdésre válaszolva: a hát kevésbé fájdalmas terület, kevés idegszál fut alatta, de attól még tény, hogy kellemtelen érzés. Kábé mintha rozsdás szöggel kapirgálnának.
Mérettől függően én 25-30ezerre tippelném a színek miatt, viszonylag egyszerű mintáról beszélünk egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!