Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Egy ilyen tetoválás mennyire...

Egy ilyen tetoválás mennyire fájdalmas?

Figyelt kérdés

Ugyan ide akarom én is.

[link]

És egy ilyet :

[link]

A szavaknál egy kis színnel kiegészítve

És még annyit hogy nagyából mennyibe kerülhet egy ilyen tetoválás?

2017. jún. 6. 17:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Azért annak nézz utána, hogy a triskele mit jelent a különböző kultúrákban - a sorozatot nem ismerem behatóan, látom a kulcsszavak alapján, hogy onnan jött; de ez tényleg egy baromira mélyértelmű jelkép, nem ajánlom vaktában magadra íratni.
2017. jún. 8. 09:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Amennyire én tudom a tetoválásoknak nem a többi embernek kell hogy jelentsen valamit hanem annak aki magára varatja.
2017. jún. 8. 13:01
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem bántásnak szántam, amit írtam, felesleges visszatámadnod.

Amit mondasz, jogos, ám kövesd végig a gondolatmenetedet:

Ha keresztet, rózsafüzért tetoválsz magadra, akkor annak igenis van egy önálló jelentése, még akkor is, ha te csak azért tetováltatod magadra, mert a nagyi polcán pont olyan van és emlék.

Durvább példa: ha horogkeresztet tetoválsz magadra, akkor sem fog senkit érdekelni, hogy te csak azért tetováltatod magadra, mert szép a rajz.

A tetoválás fontos, hogy a tulajdonosának jelentsen valamit, ám a jelképeknek jelentésük, erejük van. Önállóan, függetlenül attól, hogy te mit akarsz vele.

Nem azt mondtam, hogy ne csináld, hanem hogy nézz utána a jelentésének, a triskele több kultúrában egy baromi erős jelkép. Ennyi.

2017. jún. 9. 07:48
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem vettem tolakodásnak. És nem is szántam vissza támadásnak :)

Sajnos a horogkeresztet a hitler ellopta. Mert régen a szerencse és a nap szimbóluma volt.

2017. jún. 9. 09:34
 5/5 anonim ***** válasza:

Direkt mondtam horogkeresztet, és nem szvasztikát, ismerem az eredeti jelentését. :)

Viszont elnézésedet kérem, amiért eltereltem a témádat.

Eredeti kérdésre válaszolva: a hát kevésbé fájdalmas terület, kevés idegszál fut alatta, de attól még tény, hogy kellemtelen érzés. Kábé mintha rozsdás szöggel kapirgálnának.

Mérettől függően én 25-30ezerre tippelném a színek miatt, viszonylag egyszerű mintáról beszélünk egyébként.

2017. jún. 9. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!