Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Tudnátok ajánlani jó tetoválót...

Tudnátok ajánlani jó tetoválót, aki vállal geometrikus/watercolor mintát?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy tetkóötletem (elég nagy, ha ez számít), ami geometrikusabb stílusú minta, némi watercolorral. Elkezdtem tetoválószalont keresni, de úgy látom minden jó helyen inkább realisztikus mintákat készítenek, rossz helyre viszont nem akarok menni. Szóval tudnátok ajánlani jó és megbízható embert, aki szívesen vállalna ilyen mintát?

2017. jún. 1. 14:21
 1/8 anonim ***** válasza:
2017. jún. 1. 14:22
 2/8 anonim ***** válasza:
48%
Pont mit az első, én is Varga Noémit ajánlom!!
2017. jún. 1. 15:07
 3/8 anonim ***** válasza:
56%

Én őt pont nem ajánlom (Varga Noémi) mert nekem is és több haveromnak is rendesen elszúrta a tetoválását!

Soha többet Ő!!!!

2017. jún. 1. 16:14
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem gyönyörű takarást csinált!

Szerintem a munkái magukért beszélnek, a többit mindenki döntse el maga.

2017. jún. 1. 18:32
 5/8 anonim ***** válasza:
59%

#3-as!!

Ha neked elcseszte a te barátaid minek mentek hozzá?:D vagy ha a barátaidnak varrt szart akkor te minek mentél? Hátha most jobb lesz?

Egy tetováló nyílván ajánlásokból fogadja a vendégei nagy részét, és akinek negatív a tapasztalata az nem hiszem hogy tovább reklámozza őtva barátainak.

Nekem ez azért kamu gyanús.

2017. jún. 1. 18:41
 6/8 anonim ***** válasza:
40%
Nem zavar hogy egy személyben fényezed itt mint a négy válaszoddal? Elég gaz, azt is el tudnám képzelni hogy te vagy az a Rįbį Noémi...
2017. jún. 2. 08:20
 7/8 anonim ***** válasza:
62%

Inkább küldjetek képet az elcseszett tetkójaitokról, hogy tudjuk miért ne oda menjünk.

Amúgy ja a ribizés tényleg cink nekem is cseszték el tetkóm még sem illetem trágár szavakkal az illetőt szimplán máshoz megyek és nem ajánlom őt tovább senkinek..

Neked személyes problémád lehet vele, bár ettől kevesebb munkája nem lesz. Úgy is a portfóliója alapján mennek az emberek ehhez vagy ahhoz.

2017. jún. 2. 15:48
 8/8 anonim ***** válasza:

Nemrégiben volt egy hasonló kérdés, ott konkrét mintával, elég jó ajánlatokat kapott a leányzó. :) Érdemes átböngészni az ottani linkeket.

https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__tetovalas__..

2017. jún. 2. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!