Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Vízfesték hatású (watercolor)...

Vízfesték hatású (watercolor) tetoválás Budapesten?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Tetoválást szeretnék csináltatni, "vízfestékes" stílusban. Tudtok esetleg olyan művészt ajánlani, akinek kifejezetten ez a profilja?

Fontos, hogy budapesti legyen, normális szalon, megfizethető áron. Illetve legjobban olyannak örülnék, aki nem kezdő e téren.

Böngésztem interneten, eddig a Wonderland szalon Lilijének a munkáival találkoztam, aki ezt vállalta fő profilként. Róluk jó és rossz véleményeket egyaránt olvastam.

Egyéb tippeket is szívesen fogadnék. :) Mivel első tetoválásról lesz szó, szeretnék biztosra menni... Köszönöm!

2016. szept. 6. 13:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Invictusban Bori is magas szinten műveli ezt a technikát.

[link]

2016. szept. 6. 13:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Tattoo Face-ben Haminak is ez a fő profilja. Bár nekem nincs velük jó tapasztalatom, mert nagyon nehézkesen válaszoltak az üzenetekre, végül időpontot sem sikerült egyeztetni. De szerintem nézd meg olyan tetoválók munkáit is. Attól függetlenül,h vki nem állt rá egy stílusra, még lehet benne ugyanolyan jó.
2016. szept. 6. 22:11
 3/6 A kérdező kommentje:

Kérdeztem már egy-két helyen, de a legutóbbinál pl (profi a srác, versenyekre is jár, ismerős csináltatott nála, tehát valamennyire ismerem is, hogy szuperül dolgozik, nem csak portfólióból), szóval ő kifejezetten mondta, hogy bár más is érdeklődött már ilyenről, ő nem vállalja ezt a stílust, mert nem tudna minőségi munkát kiadni a kezéből, garanciát sem vállalna rá. A vízfestékes stílus gyógyulás után másképp kopik (gondolom, mert másképp viszik fel, vagy a festék, ennyire nem vagyok benne a dologban), ő úgy gondolta, nem lesz szép, és leginkább ezért.

Szóval ezek miatt szeretnék olyat, aki tapasztalt a témában. :)

Köszönöm a tippeket!

2016. szept. 6. 22:38
 4/6 SzilKa ***** válasza:
100%

Szia! Nálunk a Black Angel Tattoo-ban többen is szoktunk vízfestékeset csinálni, pl a zuglói szalonunkban Milie, vagy a budaörsiben Fanni, illetve jómagam is. Írj bátran az oldalunkra, válaszolunk :)

Üdv,

Karina

2016. szept. 7. 08:23
 5/6 SzilKa ***** válasza:
100%
Egyébként szerintem Gracza Zsuzsi a nagymestere a stílusnak, csak ő Ceglédre költözött, de hozzá is érdemes ellátogatni. :)
2016. szept. 7. 08:25
 6/6 A kérdező kommentje:

SzilKa, köszönöm! :)

Megnéztem az oldalatokat, szuper munkák vannak (ismerős már ki is nézte, hogy ő hozzátok akar menni... :D), de arra nem igazán hasonlít egyik sem, amit magamnak elképzeltem. :(

A tippeket köszönöm, még nézelődök egy sort, perpill el lettem keserítve, hogy meg sem valósítható, amit elgondoltam. :(

2016. szept. 13. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!