Vízfesték hatású (watercolor) tetoválás Budapesten?
Sziasztok,
Tetoválást szeretnék csináltatni, "vízfestékes" stílusban. Tudtok esetleg olyan művészt ajánlani, akinek kifejezetten ez a profilja?
Fontos, hogy budapesti legyen, normális szalon, megfizethető áron. Illetve legjobban olyannak örülnék, aki nem kezdő e téren.
Böngésztem interneten, eddig a Wonderland szalon Lilijének a munkáival találkoztam, aki ezt vállalta fő profilként. Róluk jó és rossz véleményeket egyaránt olvastam.
Egyéb tippeket is szívesen fogadnék. :) Mivel első tetoválásról lesz szó, szeretnék biztosra menni... Köszönöm!
Invictusban Bori is magas szinten műveli ezt a technikát.
Kérdeztem már egy-két helyen, de a legutóbbinál pl (profi a srác, versenyekre is jár, ismerős csináltatott nála, tehát valamennyire ismerem is, hogy szuperül dolgozik, nem csak portfólióból), szóval ő kifejezetten mondta, hogy bár más is érdeklődött már ilyenről, ő nem vállalja ezt a stílust, mert nem tudna minőségi munkát kiadni a kezéből, garanciát sem vállalna rá. A vízfestékes stílus gyógyulás után másképp kopik (gondolom, mert másképp viszik fel, vagy a festék, ennyire nem vagyok benne a dologban), ő úgy gondolta, nem lesz szép, és leginkább ezért.
Szóval ezek miatt szeretnék olyat, aki tapasztalt a témában. :)
Köszönöm a tippeket!
Szia! Nálunk a Black Angel Tattoo-ban többen is szoktunk vízfestékeset csinálni, pl a zuglói szalonunkban Milie, vagy a budaörsiben Fanni, illetve jómagam is. Írj bátran az oldalunkra, válaszolunk :)
Üdv,
Karina
SzilKa, köszönöm! :)
Megnéztem az oldalatokat, szuper munkák vannak (ismerős már ki is nézte, hogy ő hozzátok akar menni... :D), de arra nem igazán hasonlít egyik sem, amit magamnak elképzeltem. :(
A tippeket köszönöm, még nézelődök egy sort, perpill el lettem keserítve, hogy meg sem valósítható, amit elgondoltam. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!