Nagyon tetszik egy tetoválás, de nem akarom megbánni, képpel?
Figyelt kérdés
Szerintetek hogy hathat ez 20-30 év múlva?
Nagyon hasonlót szeretnék és 2 éve képtelen vagyok megcsináltatni, nagyon tetszik, de félek a következményektől x év múlva.
2017. máj. 27. 11:48
1/8 anonim válasza:
Hát az attól függ, milyen irányba változol. Lehet később teljesen oké is, viszont borzasztó is, nagyban a körülményeid és személyiséged befolyásolják majd. De ha már most bizonytalan vagy, akkor szerintem felesleges. Nekem is tetszettek már tetkók, de tudom hogy később nagyon megbánnám, szóval egyszerűen nem csináltatom meg és kész. Nem minden vágynak kell vagy jó teljesülnie..:)
2/8 A kérdező kommentje:
23 vagyok már egyébként, szóval nagyjából látom a jövőm, attól nem tartok, hogy 180 fokos fordulatot venne az életem :D
2017. máj. 27. 12:19
3/8 anonim válasza:
Van az a szőke énekesnő,valami Julia,aki az Issues c. számot énekli. Na neki aztán baromira illik az a ronda szutyok telekar tetkó,amikor nyálasan tekereg az ágyban... Ha illik az egyéniségedhez,akkor csináld. Bár az életed tényleg megváltozik...
5/8 anonim válasza:
Más ember tetkóját akarod magadra varratni? Ne már, az olyan gáz.
6/8 A kérdező kommentje:
Nyílván nem pont ezt, hasonló témában és hasonló színvilággal.
2017. máj. 28. 09:30
7/8 anonim válasza:
Én is régóta szemezekpár tetoválással, de mindig örülök,hogy nem csimáltattam meg,mert a 2-3 évvel ezelőtti elképzelésem már nem tetszene. Én nem merek magamra varratni,mert -ahogy te is- félek attól hogy onnantól már nem lehet változtatni.
A te esetedben nem egy kis alakzatról van szó,hanem egy teljes felületet befedő mintáról. Így,hogy bizonytalan vagy, biztosan nem ezzel kezdeném el,hanem kisebb valamivel olyan helyen,amit könnyű takarni. Ha még 1-2 év után is tetszik,akkor hajrá. De én a helyedben nem ezzel kezdenék.
8/8 anonim válasza:
Bocs, de kimondom, amit titokban mindenki gondol, csak nem akarja, hogy lepontozzák: ezek a színes, mindenféle lényeket ábrázoló tetoválások a legocsmányabbak az átlagember szerint. Sokkal rosszabb, mint egy pàr vonalas fekete tetoválás. Nem tehet róla az ember, de sokszor zsigerből, érzés alapján ítélkezik, és az ilyen színes tetoválás valószínűleg sérülés, felszakadt bőr érzetét kelti a tudatalattijában. Nem ítéllek el, de tudomasul kell venned, hogy teljesen másként fognak rád nézni az emberek, más társadalmi osztályba kerülsz, és nem fognak felvenni normális, jól fizető, kulturált munkahelyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!