Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Kit ajánlotok, vízfesték...

Kit ajánlotok, vízfesték tetoválás készítésére?

Figyelt kérdés

Találtam egy aranyos mintát, de sehogy sem találok olyat, akire rámerném bízni. Rengeteg tetováló munkáit lecsekkoltam, akire azt mondták, hogy ő a legjobb ebben, de valamelyiknek kifejezetten ronda munkái voltak.

[link]

Ilyet szeretnék, kis átalakítással. Nagyon szeretem az élénk színeit, de akiktől láttam munkát, az összes munkájuk fakó volt még frissen is, és elég gyatra. Persze lehet mondani, hogy ilyenre kérték, de az összes munkájuk ilyen, más féle stílusban is.

Az egyik ilyen nagy névtől láttam galaxy-s tetoválás, de úgy nézett ki, mint amit egy ötéves festet az ujjával. Magyarországon van olyan, aki eltudná készíteni a tetoválást olyanra, mint amilyen a képen, vagy menjek külföldre?

2017. máj. 15. 06:58
 1/10 A kérdező kommentje:

[link]

Eddig ő tetszik legjobban, most találtam egy másik kérdés alatt. Tényleg ő csinálta a nyuszisat? Csak mert láttam pinteresen, és annyira tetszett, hogy benne van a tetkó ötletek mappámba :o

2017. máj. 15. 07:05
 2/10 anonim ***** válasza:

Móder Barbi ☺

[link]

2017. máj. 15. 07:43
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nézegetem a képeit, az övei is nagyon tetszenek! :D
2017. máj. 15. 09:09
 4/10 A kérdező kommentje:

[link]

Remélem senkit sem zavar, ha idegyűjtöm az oldalakat és talán még segíthetek is ezzel másnak, ha ő is keresgél :)

2017. máj. 15. 09:22
 5/10 anonim ***** válasza:
Swastika Zsuzsi? szerintem szépen dolgozik.
2017. máj. 15. 12:02
 6/10 anonim ***** válasza:

Tavaly küszködtem hasonló problémával.

Itt is ajánlottak több művészt, de valahogy nem találtam meg a számításom.

Invictus Borival én úgy jártam, hogy sok-sok-sok hónapra előre sem tudtak volna időpontot adni - jó fejek voltak, ajánlottak másik leányzót (Adrit), beszéltünk is, de valahogy az ő munkái nem nyűgöztek le - mármint ha csak akvarell témánál maradunk, amúgy piszok ügyes, és nagyon jó fej is volt. :)

Az általad linkelt Wonderlandos Lilivel szintén volt levélváltásunk, de megmondom őszintén, hogy nem volt szimpi (annak ellenére, hogy a munkái gyönyörűek, és le a kalappal előtte, ismerős is volt nála, tényleg szuperprofi). Szóval, engem nagyon lerázott levélben, több kérdést is feltettem, teljes választ végül is nem kaptam. Nekem első tetoválás miatt fontos volt a korrekt infó, így végül elvetettem a dolgot.

Rengeteg nézelődés után végül a Dark Artban kötöttem ki, Zsófinál. Az első levélre is perfekt, részletes választ adott, felvázolta azt is, hogy ő hogyan valósítaná meg a referenciaképpel szemben. Napokon belül tudtunk időpontot egyeztetni a személyes egyeztetésre. Felvilágosított ennek a stílusnak az összes előnyéről, hátrányáról, hogy melyik színeket érdemes és nem érdemes összerakni, és azt is elmagyarázta, hogy ő miért úgy csinálná.

Lényeg a lényeg, az első találkozásnál azonnal skiccet kaptam tőle, hogy egyeznek-e az elképzelések, mire pedig időpontra mentem hozzá később, addigra aprólékos rajzot kaptam, és minden apróságról kikérte a véleményem.

Első tetoválásként nekem nagyon jó élmény volt, és hozzá fogok visszatérni. :)

(A leányzó fő- és kedvenc profilja a rajzfilm, játék és fantasy, de ha a Dark Art Tattoo oldalán keresel rá a mappájára, vannak fent watercolor minták is, engem anno azok győztek meg, hogy felkeressem. Az enyém mondjuk pont nincs fent, valahogy arról elmaradt a fotó, de hidd el nekem, hogy bárhová megyek, mindenhol megnézik, és aki ért hozzá, az is azt mondja, hogy profi munka. =))

*reklám vége*

2017. máj. 15. 17:34
 7/10 anonim ***** válasza:
2017. máj. 15. 17:37
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az ajánlást :) Lehet hogy nem lehet színes tetoválásom és le kell mondanom a watercolor-ról, de azért még reménykedem :) Nagyon szépek a munkái :)
2017. máj. 15. 17:52
 9/10 anonim ***** válasza:

Láttam a másik kérdésed, de szerintem érdemes a kiválasztott tetoválóval konzultálnod. Egy profi szalonban megismerheted a tetováló által használt festék összetevőit, el fogja tudni mondani a tapasztalatait, van-e visszatérő panasz ekcéma/fémallergia esetén. És ha esetleg mégsem lehet színes tetoválásod (bár tudtommal egyébként még a régebbi festékek közül sem mindegyik tartalmaz allergén anyagot, csak bizonyos színek), akkor abban is tud segíteni, hogy milyen festékkel dolgozó kollegákat keress.

Ne add fel addig, amíg nem hallasz hivatalos álláspontot, annál is inkább, mert allergia és allergia között is van különbség. Hiába mondják itt öten hogy csak fekete és négyen hogy simán színes, ha egyszer máshol, máskor, máshogyan tetováltak, mint te. :)

2017. máj. 15. 18:59
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a biztatást! :)

Úgy is várnék vele még egy kis ideig, szeretném egy különleges alkalmat megkoronázni vele, hogy szép élmény kötődjön hozzá :) csak már nagyon izgulok, hogy mi lesz :s

2017. máj. 15. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!