Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Ha ezt magamra tetováltatom...

Ha ezt magamra tetováltatom lehet még belőle valami "bajom"?

Figyelt kérdés

Valami olyasmit szeretnék ami a szabadságot jelképezi, nem bírom ha rángatnak és hogy nem vagyok egy csicska.

Ezt a munkára és a magánéletre, párkapcsolatra is gondolom, mondhatni az élet minden területére.

Olvastam az orosz börtöntetoválásokról, és ott van, hogy csillag a térden azt jelenti, hogy "nem térdelek le senki előtt"

Egyébként nagyon távol áll tőlem a bűnözés, jó ember vagyok. Nadrágban nem látják meg, tehát kb bármit dolgozhatok.

Akkor lehet valami gáz ha belefutok egy igazi bűnözőbe?

24 F

Egyébként adhattok ötlet hasonló jelentéssel bíró szimbólumra is.

2017. ápr. 23. 12:15
 1/8 A kérdező kommentje:

Orvosi szempontból van valami hátránya?

focizok, volt már térdsérülésem, ha esetleg valami olyan baja van, műteni kell. Számít valamit?

2017. ápr. 23. 12:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szóval a térdedre egy csillag?

Őszintén? A csillag tucat tetkó, nincs olyan testfelület ahová nem varratták már fel. (még péniszen is láttam)

Szóval ezzel nem lesz gond. A jelentéséről annyit, hogy mert a térdeden lesz egy csillag, senki nem fogja a jelentését megkérdezni vagy tudni. Az csak egy tucat tetkó lesz..

2017. ápr. 23. 12:27
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerinted tudja akárki is ezt a jelentését? Ha meg találkozol valami orosz maffiával egyből bevesznek a csapatba mert látják milyen kemény gyerek vagy😎😎

Én csillagot még térden nem láttam csak könyéken ott valóban sokaknak van.

2017. ápr. 23. 13:35
 4/8 A kérdező kommentje:

Az is orosz maffiatetkó de nem tudom a pontos jelentését

Péniszen? ez érdekes :O

és hogy vetted észre? :D

2017. ápr. 23. 13:53
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha sportsérülésről, műtéttől félsz, akkor ne térdre, hanem térd fölé tetováltasd a mintát. Ott szerintem eleve jobb a dolog - a térd porcos-csontos terület, nagyon vékony bőrrel, egyrészt nehéz és fájdalmas tetoválni, másrészt pedig pontosan a bőr vékonysága miatt nem olyan tartós a minta.

Egyébként ha a szabadság szimbólumaira rákeresel, rengeteg ilyen van, nem kötelező börtöntetkót választanod - maga a minta elhelyezkedése jelképezi azt, amit fent írtál, nem a csillag.

2017. ápr. 24. 09:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Amúgy ki az aki bírja, hogy rángatják? Ne haragudj, de ez elég sablonos
2017. ápr. 25. 00:08
 7/8 anonim ***** válasza:

" Péniszen? ez érdekes :O

és hogy vetted észre? :D"

Hallottál már a GOOGlE-ról?

Nos, ha szerencsés vagy, akkor te is láthatsz ilyen tetkót..Én véletlenül láttam, nem kerestem rá..

2017. ápr. 25. 00:15
 8/8 anonim ***** válasza:
google
2017. ápr. 25. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!