Hogyan tudnám rávenni őket? Egyszerűen lehetetlen
Tudom már kismillió ilyen kérdés van..
A helyzet a következő,hogy pár nap és 18 éves vagyok.
Képtelenség rávenni őket a tetoválásra,pedig már lassan fél éve meg-megemlítem nekik. De egyből felemelik a hangsúlyt,hogy majd akkor ha kereső képes leszek. Most érettségizek,utána még 2 év tanulás ( ha nem több). Nyáron elmennék dolgozni is,de már egy kevéske saját pénzem is van,amit gyűjtök. Erre akarom költeni. Ha 'titokban' csináltatom meg és meglátják,tuti elzavarnak itthonról. Apám az még 1 fokkal engedékenyebb,de anya hatása alatt van ezért ő is tartja magát ahhoz,hogy majd évek múlva,ha saját keresetem lesz.
Ilyenkor mit lehet tenni ? Lehet egyáltalán valamit ?
Én szemtelennek tartottam magam de erre még nekem se volt arcom hogy tetoválásra kérjek pénzt tőlük.
17 voltam volt egy kis spórolt pénzem azt megcsináltattam magamnak a tetkót meg a szemöldököm is bármiféle engedély nélkül ugyanis ha 20-25- 30 éves koromban is megkérdezném őket úgyis a válasz az lenne hogy necsináld minek az stb.
De irtad hogy gyüjtöd a pénzt akkor minek kérnél?
A saját pénzemből akarom megcsináltatni,szó sincs arról,hogy kérnék tőlük pénzt ! :)
Csak azt mondják (akkor is ilyen agresszívan) ,hogy akkor csináltathatom meg ha már kereső képes vagyok, és akkor majd meglátom,hogy költenék-e erre.
Irány dolgozni nyáron, ha meglesz rá a pénz, akkor jelentsd be, hogy erre szeretnéd költeni. Ellenvetések akkor is lesznek, de saját kereset mellett már nagyobb lesz az engedékenység.
Ha a szülőknek nem tetszik a tetoválás, negatív kritikák úgyis lesznek, de előre ezen szerintem kár parázni. Kész helyzet elé nem kell őket állítani, az nem jó, de bátrabban jelentheted be, ha már meglesz rá a keret - az ő elvárásuk szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!