Fiúk, nektek mennyire jön be ez a tetoválás?
2017. márc. 13. 21:55
2/13 anonim válasza:
Jó azért hazudnék ha azt mondanám, hogy a képen látható lány nem lenne "grrrr" :D
Tetoválások híve nem vagyok, de ez olyan apró, hogy szinte észrevehetetlen.
3/13 anonim válasza:
A tetkó proli, a lány rendben van. :)
4/13 anonim válasza:
A "ribizlisebb" (az első válaszoló szavaival élve :D) lányokhoz illik.
De a helyedben kihagynám.
5/13 anonim válasza:
Te még nem tudod, de 40 évente jön egy rendszerváltás (azelőtt se hitték, mégis mindig jött), aztán megnézheted magad, ha nem a latin betű meg az angol lesz a világnyelv, netán üldözendő, meg ettől cifrább dolog is tudnak történni. Komolyan mondom. Nincs az a felirat, ami nem válik kellemetlenné egy idő után. Pláne ilyen fiatal korban, amikor még nagyokat fordul majd az emberrel az élet.
7/13 anonim válasza:
Szerintem is kicsit ribizlis de jópofa, olyan kis "gag" tetoválás, én is elgondolkoztam hogy melltartó alá varratok egy ilyet, van párom, ilyen "poén" tetkónak de lehet hogy 5 év múlva lesz egy sokkal jobb ötletem pont oda.
8/13 anonim válasza:
Semennyire, inkább a bugyin lenne ez a felirat mint a nőn akkor lennék szerencsés:)
10/13 anonim válasza:
Neked be jön? Gondolom igen..akkor nem tök mindegy hogy melyik pasinak tetszik vagy sem?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!