Mit fognak szolni a munkahelyemen?
Helyesirasi hibak miatt elnezest!
21/L

Egyszer rövidujjúban mégy, aztán vagy szólnak érte, vagy sem.
Ha a fönökség/gondozottak szerint nem elfogadható, akkor vagy sminkeled, hogy ne látsszon, vagy pedig hosszú ujjú inget hordasz munkában. (Ez adott esetben lehet egész vékony anyag is, csak ne legyen átlátszó)

Szociális intézményben dolgoztam, van tetoválásom, több kolleganőmnek szintén volt. Volt olyan, akinek egész alkaros, plusz hátas, meg a nyaka oldalán is, soha senkit nem zavart.
Nálunk a főnökséget nem érdekelte, amíg megfelelően dolgoztunk, az ügyfelek között meg soha nem hallottam olyat, hogy bárkinél gond lett volna belőle.
Aztán a fent említett tetovált kolleganő átment egy másik - ugyanilyen - intézménybe, csak más helyre területileg, ott pl. közölték vele, hogy hordjon hosszú ujjút, mert nem jó, hogy ennyi tetoválása van. Tették ezt egészen az első nyári 36 fokos melegig. Akkor így megállapította a főnöke, hogy bazz, azért ez így kemény, ennyire nem fontos a hosszúujjú, hogy belerohadjon.... :D Utána már ott sem volt vele gondja.
Én nem kezdenék bele sehogy a helyedben, egyszerűen elkezded hordani a megszokott ruháidat, ahogy jön a jó idő. Ha zavarja a vezetőséget, fognak szólni, ezt bizony le kell nyelni és tudomásul venni (és persze elhordani azt a hosszúujjút, ha azt várják), de nem törvényszerű. Az én példám is jól mutatja, hogy nem a munkakör a lényeg, hanem a főnök mentalitása. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!