Milyen testápolót vegyek a tetoválásomra?
Megnéztem interneten és azt írták, hogy a 10. naptól el lehet hagyni a bepanthen-t, de ajánlott valami bőrápolót használni ami zsírosítja bőrt.
Itthon van egy Glady munkavédelmi kézkrém. Ez jó rá?
Nekem anno azt mondta a tetováló, hogy ne válasszak semmi extra krémet külön ezért, ugyanazt a testápolót használjam, amit egyébként is. Mert ő pl. hiába javasolja az XY zsíros krémet, hogyha te alapból kipattogsz a zsíros krémektől, akkor csak rosszat tesz...
Nekem pl. a sima tégelyes Nivea kézkrém vált be, másnál meg olvastam, hogy allergiás lett rá az érzékenyebb bőre.
Szóval, hogyha egyébként ezeket a krémeket használod, akkor most is jók lesznek - de ne napra pontosan mérd a bepanthen elhagyását, hanem onnantól térj át, hogyha teljesen lehámlott az adott bőrfelület.
(Egyébként mindentől függetlenül, hogyha nem karon/kézen van a tetoválás, akkor inkább a nivea, a kézkrémet nem feltétlen szerencsés egyéb testfelületen használni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!