Van itt olyan nő aki nem használ testápolót fürdés után? Van itt olyan férfi aki rendszeresen használ testápolót fürdés után?
nem használok, természetes alapanyagból készült szappant használok, ami nem szárít, plusz megfelelő mennyiségű folyadékot iszom
max a kézfejemet szoktam kenni, az állandó használatban van
Én nagyon ritkán használok, akkor is csak a lábszáramra, mert ha nagyon száraz a levegő, akkor ott kiszárad. Télen a kezemet szoktam kenni kézkrémmel.
A különbség oka lehet egyrészt a szőr :D a szőrtelenítés után sokan bekenik a lábaikat, míg a férfiaknak ez nem kell. A másik szerintem a piac és az igények összefüggése. A legtöbb férfi letudja a zuhanyt aztán go, nem használnak sok terméket egyszerre. Nem véletlenül van, hogy a legtöbb férfi tusfürdő sampon is egyben. A nők viszont szívesebben kenegetik magukat, többféle terméket és specifikusan használnak (külön tusfürdő, habfürdő, sampon, balzsam, testápoló, arckrém, kézkrém stb.) így érthető módon a piac is őket célozza elsősorban a testápolókkal.
Az uram használ.
Nő vagy férfi, de komolyan létezik ember, aki nem használ testápolót? :////
A nemi különbségnek az az oka, hogy a férfiaknak jobban megengedett, hogy igénytelen, repedezett bőrük legyen, mert sokan azt hiszik, ha ápolják magukat, akkor az már b-zis.
Szerintem meg attól függ, hogy kinek mennyire száraz a bőre... Bármilyen hihetetlen. Nekem repedezik, hámlik, vuszket, ha nem használok semmit... Télen rosszabb.
Ha normál bőröm lenne, nem használnék semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!