Fiúk, mi a véleményetek a tetoválásokról, piercingekről, fülbevalókról (fiúknak természetesen)?
A fülbevaló bejön, főleg ha több is van :P
Fültágítótól kiráz a hideg, tetkóból a színeseket általában rondának találom. Egyébként ha a partnerem tetovált, imádok végigmenni a tetkón a nyelvemmel.
Szerintem a piercingek és fülbevalók tini korba még elmennek, mutassák azt hogy ő is része akar lenni valamiféle társaságnak. De felnőtt korba nagyon gáz, és a legtöbb munkahelyen nem nézik jó szemmel az ilyesmit.
A tetoválásról meg az a véleményem mint régen, mivel szeretek rajzolni és festeni, alapból művész lélek vagyok, jók a tetoválások szépek, de nem varratnák egyet se magamra, vásznon jobban mutatnak mint bőrön.
"lementem bu ziba, nekem lehet" XD sírok :D
bocsi lány vagyok azért válaszolok :)
én odavagyok a tetkókért, de általában csak azok tetszenek, amiket nők varratnak fel, fiúk ritkán csinálnak színes, aranyos tetkókat :D
pc, fiúfülbevaló, fültágító nekem taszító, bár ezzel te sokra nem mész :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!