Találkoztatok már olyannal, hogy valakiből egy tetoválás látványa (legyen az bármekkora, bármilyen ábrával) undort, potencia problémát, étvágytalanságot váltson ki? Ha igen, akkor mit lehet ellene tenni?
Figyelt kérdés
2017. jan. 26. 21:45
1/5 opened paradise válasza:
Ha csak nem olyan radikális minta,akkor gondolom amiatt,mert alapból tetkó ellenes. Olyat hallottam már.
2/5 anonim válasza:
az egy dolog, hogy valakinek nem tetszenek a tetoválások, de hogy konkrétan egy bőrön lévő rajztól potencia problémái vagy étvágytalansága legyen, na az már beteges. szerintem kezeltetnie kéne magát. nekem se tetszik pl a festett platinaszőke haj, de nem leszek tőle rosszul.. stb.
3/5 anonim válasza:
Én láttam már elég sok tetvált ember. Az ismeretségi körömben is van. Ha meglátom egy ilyen, embert (főleg nyáron mikor ah egész karját esetleges hátat hasát látom) akkor sem undorodom el tőle. Maximum nem tetszik az adott motívum amit magára varratot miközben lehet hogy neki az nagyon sokat jelent. Persze vannak olyanok akik tele várják a karjukat mert jól néz ki meg vannak olyanok akiknek oda van, írva az életük. Úgyhogy én nem leszek rosszul mert valakire fel van varrva valami. Ha téged ilyen szintén mint ahogy leírtad akkor kerüld az ilyen embereket vagy vizsgáltasd ki magad!!!
4/5 anonim válasza:
Az egy dolog, ha valakinek nem tetszenek a tetoválások, de ez már beteges. És még rá is játszik azzal, hogy "elment az étvágya". Na ne.
5/5 A kérdező kommentje:
Sajnos semmi rájátszás sincs a dologban. Eddig, ha pl bementem egy kajaldaba/cukraszdaba és a felszolgálón volt látható tetkó, már nem tudtam olyan jóízűen megenni a rendelést. Nem balheztam, az távol áll tőlem, fizettem, és többé nem mentem oda. Ennyivel letudtam.
Lett egy új kapcsolat az életemben, ahol bizony előbb volt a szerelem, mint kiderült volna, h csufkodik rajta egy ronda tetoválás (mmint számomra ronda). Soha senkivel nem volt ennyire jó, csak a szerelmeskedes esélytelen, mert bármekkora is a vágy, a tinta paca látványa hazavagja az egészet.
Köszönöm a válaszokat, aszem tényleg egy szakemberrel kell erről beszélnem.
2017. jan. 31. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!