Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » A tetovalasok kb. mennyire...

A tetovalasok kb. mennyire fajnak? Tobbi lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az a kerdesem hogy a tetovalasok mennyire szoktak fajni igy kb(hasonlat)

17/F es 2 honap mulva csinaltotom az elso tetovalasom alkarra , elegge nagy a fajdalom kuszobom de ez megis erdekelne irjatok le a tapasztalaitokat legyszi!

Elegge nagy tetovalasrol van szo , es mellesleg ez lenne az elso is!

Koszi a valaszokat!

U.I:Mindenkepp megcsinaltatom !Szoval nem ijedek meg:P

Csak erdekel masnak a tapasztalata is :)

2017. jan. 25. 15:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát, nem is tudom mihez hasonlítani. De tény, hogy fájdalmas és kellemetlen. :D Az elején, a kontúr vonalaknál még bőven tűrhető, szinte csak azt érzed, hogy valami nyomódik a bőrödbe és rezeg. Satírozásnál már húzósabb, mikor 3-4-5x átmegy kisebb-nagyobb tűkkel ugyanott, és már vérzik is, és közben törölgeti is, akkor az már fájni fog. :D Ha egy sima tollal elkezded satírozni a bőröd, az is fáj egy idő után, hát még ha tűvel csinálják.

Mikor nekem az alkaromra tetováltak, alig éreztem. Kevésbé érzékeny terület. Mikor pl. a nyakamat, az azért fájt. De minden attól függ, ki mit visel el. Van, aki egy 4 órás tetoválást végigül egy nyikkanás nélkül, de van, akinek hozzáér a bőréhez a tű és már ordít meg könnyezik.

2017. jan. 25. 16:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem nem fájt,pedig én rosszul vagyok a tűtől illetve el ájulok. Barátom azt hitte h meggondolom magam,meg a tetováló srácok is,hogy gond lesz!Ahhoz képest nem fájt cseppet sem,pedig olyan helyen van ahol vékonyabb a bőr
2017. jan. 25. 17:09
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem az elsővel ellentétben pont a kontúrok voltak sokkal kellemetlenebbek, a satírozást inkább tompa kapirgálásnak éreztem, hamar elzsibbadtam. :) Amúgy kb olyan, mintha egy rozsdás szöggel vakargatnának.

Alkarnál én azt tapasztaltam, hogy az erek mentén kellemetlen, illetve nekem nagyon rossz volt a karom kisujj felőli oldalán, ahol az inak futnak - beleremegett a kezem, meg minden. Azt mondta rá a tetováló egyébként, hogy ez normális, hiszen ott az inak és idegszálak felett dolgozik. :)

Nekem amúgy nulla a fájdalomküszöböm kb. :D Nem mondom, hogy szuper élmény volt, de így is túléltem, pedig nagyon beparáztattak, hogy mennyire rossz lesz, meg főleg alkaron, húha. :)

2017. jan. 25. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!