Mi a jelentése annak, ha csak bal karon van tetoválás? Hogy oldjam meg a magamét?
Vannak sztárok, énekesek akiknek csak a bal karján vannak tetoválások, a jobb karján nincsenek, illetve jóval kevesebb. Ennek milyen jelentősége van?
Jövőre akarok több tetoválást, idén már felkerült egy kisebb minta a jobb alkaromra..de nem tudom, hogy a következő pár tetoválás melyik karomra kerüljön.
Van jelentősége?
Pl azt jelenti hogy csak a bal karjára varratott még.
Nem kell minden tetkónak minden aspektusára jelentést aggatni, ott tetszett neki és kész.
Igazad van, mert egyéni jelentést is tulajdoníthatok neki.
Egyébként valaki aki varr esetleg, találkozott már olyan férfival, aki páfrányt varratott magára?
Nem nőies egy ilyen, egy férfi alkarján?
Bizonyos mintáknál lehet jelentősége, de nem törvényszerű. Van egyrészt egy ilyen:
"A tested jobb oldala az ész és a racionalizmus, bal oldala a szív és az érzelmek jelzője".
Ennek van valami féltudományos magyarázata az agyféltekékre meg a szívedre hivatkozva, de ebbe már ne menjünk bele. :)
Szóval lehet, hogy valaki ez alapján választ oldalt, de lehet simán praktikusság is, hogy pl. jobb vagy bal kezes az illető, esetleg annyi, hogy hol tetszik. Én pl. kiskamasz korom óta tudom, hogy nekem az első tetoválásom a bal csuklóm belső felén lesz (illetve már van :)), de nem tudnám konkrétan megmagyarázni, hogy miért így döntöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!