Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Miért esik nehezemre elfogadni...

Miért esik nehezemre elfogadni a tetovált embereket?

Figyelt kérdés

Nagyon szégyenlem, de valahogy mindenkit, akin tetoválás van (vagy akár piercing), lenézem. Nem tetszik egyik sem, utálom ha nem természetes a bőr, főleg a szemöldök tetoválást. Nincs konkrét kérdés, csak írjatok valamit a dologról.

Gondolom tetovált emberek is olvassák majd ezt, kérlek ne anyázzatok, nem akarok senkit megsérteni.

2016. dec. 22. 14:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

# 7

Ennek régen talán volt egy kicsi valóságalapja, ma már abszolút nincs.

Amúgy meg honnan tudod hogy az orvosod, ügyvéded, bankárod nem visel tetoválást? Gondolom nem félmeztelenül szoktad látni őket.

2016. dec. 23. 17:01
 12/16 anonim válasza:
36%
Nekem nincs, sztem nem is lesz. Asszonynak sem lehet. Sok cimborámnak van, engem egyáltalán nem zavar. Próbálj toleráns lenni, ha nem jönne össze keresd hasonszőrűek társaságát. Az utóbbi nehezebb, de nem lehetetlen. Ne feledd: ha egy tetovált ember bajban segítő kezet nyújt azt nem fogadod el?
2016. dec. 24. 11:54
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
"Asszonynak sem lehet." Ez is egy érdekes kijelentés.
2016. dec. 24. 18:01
 14/16 anonim válasza:
7%

#13 "Asszonynak sem lehet érdekeses"

Jajj hagyjuk már. Hány kapcsolat néz ki úgy hogy az asszony áll úgy hozzá, hogy: ne azt vedd fel, ne ezt vedd fel, ha ez lesz rajtad én nem megyek veled, ne ilyen kocsi legyen, ne olyan függöny, ne az a mikró, ne ez a tévé, most az én anyáméknál töltjük az ünnepeket (hatodszor).

És ilyenkor már a társadalom a született feleséges lilaakácközi dallamokat hallja felcsendülni és szatírikus vígjátékként fogja a helyzetet.

Ugyan lehessen már megmondani, hogy nem b°ˇ°ˇ^meg nem lehet tetoválásod mert én undorítónak, és visszataszítónak találom, nekem így tetszel ahogy vagy. Kinek akarsz tetszeni, az elvárásoknak, a divatlapoknak? NEM!

Nekem akarsz tetszeni, mert azért vagyunk együtt. Ez azért nem az az elvárás, hogy én nekem úúgy tetszel amikor meghagyod a bajszod a lábszőröd a hátszőrőd a hónaljkutyát és egy táblát tartasz a fejed fölé úgy járkálsz az utcán, hogy a férjemé vagyok... Nem a kutya táljából kell innod nap, mint nap.

Ugyan menjen már a férfi fˇ˘^ˇ˘al előre, hát kiherél minket a világ, mert épp az a divat hogy a férfi legyen egy kis ketsege?

2016. dec. 25. 11:43
 15/16 anonim ***** válasza:
96%
Kedves utolsó: képzeld el, 10 éve vagyok a párommal és úgy ismert meg hogy nem volt tetoválásom, ráadásul ő saját magán nem tudna elképzelni egyet sem. Rajtam azóta már több is van és soha egy rossz szót nem hallottam tőle ezzel kapcsolatban. Elsősorban magamnak akarok tetszeni, máskülönben nem tudom elhinni hogy neki tetszem. Megmondjuk egymásnak mi a véleményünk a másik öltözködéséről de nem mondom meg neki hogy mit vehet fel és mit nem és ez fordítva is igaz. Végül pedig: engem soha senki nem merjen korlátozni vagy megtiltani bármit is az életemben, felnőtt nő vagyok és én fogom eldönteni hogy mi a jó nekem.
2016. dec. 27. 13:11
 16/16 A kérdező kommentje:
Rájöttem, hogy csak meg kell ismerni a viselőjét. Minden más lesz.
2017. febr. 26. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!