Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Budapesten olcso tetovalo?

Budapesten olcso tetovalo?

Figyelt kérdés

Egy japan feliratot szeretnek a karomra varratni. 10 cm kb.

10 000 ft alatt ha lehetseges ez.

Budapesten van olcso lehetoseg ra?

2016. dec. 12. 17:28
 1/4 anonim válasza:
Az ár igazából a betű vastagságától is függ, meg végképp, hogy hova csináltatod. Az unokatesómnak is van egy japán felirat tetoválása, meghaladta a te árelképzelésedet, viszont egy tetoválás szerintem olyan dolog, amire érdemes mondjuk 5000 FT-nál többet rászánni, mert akkor tényleg minőségi munkát viselhetsz, ha a megfelelő művészt keresed fel. Persze nem tartom kizártnak, hogy meg tudod csináltatni valami olcsóbb szalonban pl. 7-8000 ért, de én a helyedben nem kockáztatnék, elvégre ez nem egy csomag wc papír, hogy az olcsóbb is jó, a tetoválás hosszú távra szól és neked kell büszkén viselni :)
2016. dec. 12. 17:59
 2/4 anonim ***** válasza:

Egyetértek az elsővel: a tetoválás tipikusan olyan dolog, amin nem érdemes spórolni. Ez nem egy póló, hogyha tönkremegy idő előtt, akkor veszel másikat...

Amit felvázoltál, egyébként szalontól függően 12-15ezer Ft körülre saccolnám.

Ha árra pörögsz rá, akkor esetleg az Invictust tudom javasolni. Náluk az van a honlapon, hogy 5ezertől kezdődnek a tetoválások. Nyilván ez a nagyon kicsikre vonatkozik, de egy kérdést megér szerintem, hátha azt mondják, hogy 10esbe belefér az elképzelésed. És ők azért annyira nem noname szalon.

2016. dec. 12. 20:40
 3/4 anonim válasza:
Ember, ha valami magadra akarsz varratni a legutolsó dolor amit nézel az az ára legyen!!! Inkább az érdekeljen, ki csinálja me a legjobb minőségben és be az Hogy ki a legolcsóbban....
2016. dec. 18. 22:49
 4/4 anonim válasza:

Szerintem inkább fizess többet mint hogy valami ocsmányságot hordj a testeden örök életedben és takargatni kelljen.

Nekem is van 2 tetoválásom inkább többet meloztam minthogy olcson csunyara csinaljak meg

16/l

2016. dec. 20. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!