Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » 4 tetoválás ötletem van....

4 tetoválás ötletem van. Számít az, hogy milyen sorrendben csináltatom meg őket?

Figyelt kérdés

1.: kb. 4x5 cm, tarkóra

2.: a méretben még nem vagyok biztos, de a hossza nagy lenne, 12 cm biztos, 4-5 cm széles, az oldalamra

3. Pár szavas mondat, normál betűtípussal, a kulcscsontom alá

4.: bokalánc szerű minta a bokámra

2016. dec. 11. 23:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Miért számítana??

Kezd az elsővel. :D

2016. dec. 17. 21:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Ìgy nem. Elég távol vannak egymástól.
2016. dec. 17. 23:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Csak nem te vagy az, aki a hátára akart szárnyas keresztet? 😂 Kezd kicsivel, hogy szokd a fájdalmat. Vagy ahol kevésbé fájdalmas
2016. dec. 18. 01:30
 4/4 anonim ***** válasza:

En is sok tetovalast szeretnek, de pont ezert kezdtem egy kicsivel a csuklomra, hogy megnezzem milyen fajdalmakkal jar, es hogy birom- e.

Szerintem kezd te is valami kisebbel, minden helyen mas milyen a fajdalom. Es ha hagyobb tetovalast szeretnel turelmesebbnek is kell lenned. A sorrend nem szamit egyebkent. De szerintem hagy idot egy egy tetovalas kozott, mert nehez utana zuhanyozni es mosakodni amig friss. Vagy az alvas ha eppen tobb helyen van eleg kenyelmetlen tud lenni, mert "begyulladhat" kulonbozo kulso hatasokra is.

2016. dec. 18. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!