Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Azt hallottam mar az a kulonle...

Azt hallottam mar az a kulonleges, akinek nincs tetkoja, szerintetek?

Figyelt kérdés
Az a lazadas, nem? :)
2016. nov. 11. 17:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Tőlem még soha senki nem kérdezte meg, hogy van-e tetoválásom. :D Szerintem azért ez nem egy olyan tipikus kérdés, amit egy idegennek vagy akár ismerősnek nekiszegezel, maximum célirányosan.

Ez inkább úgy jellemző, hogyha már valaki meglátja a tetoválást, akkor rácsodálkozik: jéééé, neked tetoválásod van? Nem bazz, csak bevertem a karom a szekrény sarkába. -.-

Top10 hülye kérdés között van, az tuti.

2016. nov. 12. 17:53
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha úgy vesszük mindig az az egyénibb, ha valaki nem áll be a sorba. Régen a sor a tetoválatlanság volt, ma már valóban a tetovált a "sor". Ritkább az, hogy valaki 25 éves korára ne újítson be egy menő tetkót.
2016. nov. 12. 18:24
 13/14 anonim válasza:
100%

Egy netes idézet. "Az egyetlen különbség a tetovált és a nem tetovált emberek között, hogy a tetováltat nem érdekli, hogy te nem vagy az!"

Nem attól különleges valaki, hogy van-e tetoválása, vagy nincs. Az egyediség a személyiségben van.

Nekem van, lesz is még, de nem a divat miatt (és bőven elmúltam húsz éves... többször is), és nem is lázadás. Egyszerűen így érzem jól magam, és jelentésük, jelentőségük is van.

2016. nov. 13. 19:52
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg lassan már az lesz különleges aki nem "divatból" varrat, mint pl ezek a mostanában divat álomfogók meg a pitypang-aminek-a-kirepülő-magjaiból-madarak-lesznek és hasonló nagyon egyedi ötletek, jó, biztos van aki meglátja és azt gondolja "igen, EZ én vagyok, ez nekem x vagy y dolgot jelképez, én belehalok ha pontosan ez a minta nem lehet rajtam, akármilyen elcsépelt ez az én mintám" de sajnos tényleg sok tetkót látok amiről sugárzik hogy "rákerestem google-ben hogy mneő tetkó mert trendi akarok lenni".
2016. nov. 14. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!