Azt hallottam mar az a kulonleges, akinek nincs tetkoja, szerintetek?
Tőlem még soha senki nem kérdezte meg, hogy van-e tetoválásom. :D Szerintem azért ez nem egy olyan tipikus kérdés, amit egy idegennek vagy akár ismerősnek nekiszegezel, maximum célirányosan.
Ez inkább úgy jellemző, hogyha már valaki meglátja a tetoválást, akkor rácsodálkozik: jéééé, neked tetoválásod van? Nem bazz, csak bevertem a karom a szekrény sarkába. -.-
Top10 hülye kérdés között van, az tuti.
Egy netes idézet. "Az egyetlen különbség a tetovált és a nem tetovált emberek között, hogy a tetováltat nem érdekli, hogy te nem vagy az!"
Nem attól különleges valaki, hogy van-e tetoválása, vagy nincs. Az egyediség a személyiségben van.
Nekem van, lesz is még, de nem a divat miatt (és bőven elmúltam húsz éves... többször is), és nem is lázadás. Egyszerűen így érzem jól magam, és jelentésük, jelentőségük is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!