Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Azt hallottam mar az a kulonle...

Azt hallottam mar az a kulonleges, akinek nincs tetkoja, szerintetek?

Figyelt kérdés
Az a lazadas, nem? :)
2016. nov. 11. 17:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
40%
Szepnek szepek de unalmas... foleg hogy mar 15 evesen tetovaltatni akarjak a testuket , nekem hala istennek nincs , tetovalas nelkul is jol nezek ki ;)
2016. nov. 11. 19:01
 2/14 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem, ha elkezded számolgatni a tetovált ismerőseidet és a nem tetováltakat, akkor rájössz, hogy ez csak a tetoválásellenesek baromsága.

Mindenki döntsön maga@

2016. nov. 11. 19:06
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem,ez abszolút nem így van.:D Tény és való,hogy rengeteg ember visel már tetoválást,de minimum ennyien vannak akik nem tetováltatnak. Semmi különleges nincs abban,ha valakinek nincs tetoválása,de abba sincs,ha valakinek van. Lehet lesz majd olyan,hogy különleges lesz az,ha valakinek egy darab tetoválása sincs,de erre szerintem még várni kell. És,ha a második kérdésed arra irányúl,hogy az emberek lázadás miatt tetováltatnak e,arra csak azt tudom mondani,hogy egészen biztosan van olyan ember,aki amiatt,de a többség,én szerintem önkifejezés miatt. (Köztük én is) :).
2016. nov. 11. 19:06
 4/14 anonim ***** válasza:
Irányul* elnézést elírtam 😃
2016. nov. 11. 19:09
 5/14 anonim ***** válasza:
21%

Szerintem elég snassz dolog lett a tetkó...

Régen még különleges volt ma meg már mindenhol látni rengeteget.

Az meg egy dolog hogy csak csúfít.

2016. nov. 11. 19:21
 6/14 anonim ***** válasza:
34%

Én különlegesnek érzem magam attól, hogy van tetoválásom. :) Ha te enélkül érzed magad különlegesnek, akkor hajrá, de hagyd meg másnak a saját örömét. :)

Egyébként nem lázadásból csináltattam a mintát, hanem azért, mert így érzem magam teljesnek. Számomra fontos dolgo(ka)t fejez ki - noha lehet, hogyha te ismeretlenül rám néznél, csak egy divatos mintát látnál. :)

2016. nov. 11. 19:27
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Egy tetoválás v az nélküli ember nem attól lesz különleges, hanem attól: Milyen ember kivül, de leginkább a belső szépsége.

Ez olyan, hogy hiába a szép ruha, szép szavak miközbe álarcot visel valaki, de mindezek csak fedik az igazi énjét.

Amúgy nem 20év alatt kell tetováltatnija legtöbb kölyöknek, mivel az embernek nem végleges az izlése. A tini korban stilusokat próbálgat ki az ember miközbe keresi önmagát.

Ha én mindent magamra tetováltattam volna ami anno aktuálisan tetszett háááát szr ügy lenne xD

S végül a gerinc menti koreai idézetnél maradtam (tarkótól, farokcsontig). Ettől nem leszek különleges, de hozzám tartozik.

23-N

2016. nov. 12. 09:32
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Vannak akik fiatalon lázadásból ratyiságokat varratnak; vannak olyanok akiknek minden alkotóeleme jelentőséggel bír pl életének forduló pontjai/eseményei; s vannak azok akiknek nagyon megtetszik s csináltat (ahogy nekem is, ez az egy van s nem tervezek többet).

Az is más téma, hogy kinek mi tetszik flegma kommentelőnk. Pl nekem se tetszik jópár megoldás: Test nagyobb részein full tetkók vagy mondjuk az arcon lévők. De ez olyan hogy valaki felveszi a pufi kabátot ratyi sapkával, én meg a karcsúsított szövetkabátot sapi nélkül, mert utálom.

Izlések és pofonok.

Sokszor meglesném milyen emberek írnak errefelé :3

Szimpla kíváncsiságból.

2016. nov. 12. 09:43
 9/14 A kérdező kommentje:
Persze mindenki azt csinal amit akar, jogos, csak ha manapsag egy fiatal megkerdezik van tetkod, mennyivel vaganyabb lazan, hogy nincs nem is lesz.
2016. nov. 12. 12:06
 10/14 Sunshinedoll ***** válasza:
Lol, én kb röhögni tudok azon, aki ennyire erőlködik, hogy különleges legyen. :D
2016. nov. 12. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!