Azt hallottam mar az a kulonleges, akinek nincs tetkoja, szerintetek?
Szerintem, ha elkezded számolgatni a tetovált ismerőseidet és a nem tetováltakat, akkor rájössz, hogy ez csak a tetoválásellenesek baromsága.
Mindenki döntsön maga@
Szerintem elég snassz dolog lett a tetkó...
Régen még különleges volt ma meg már mindenhol látni rengeteget.
Az meg egy dolog hogy csak csúfít.
Én különlegesnek érzem magam attól, hogy van tetoválásom. :) Ha te enélkül érzed magad különlegesnek, akkor hajrá, de hagyd meg másnak a saját örömét. :)
Egyébként nem lázadásból csináltattam a mintát, hanem azért, mert így érzem magam teljesnek. Számomra fontos dolgo(ka)t fejez ki - noha lehet, hogyha te ismeretlenül rám néznél, csak egy divatos mintát látnál. :)
Egy tetoválás v az nélküli ember nem attól lesz különleges, hanem attól: Milyen ember kivül, de leginkább a belső szépsége.
Ez olyan, hogy hiába a szép ruha, szép szavak miközbe álarcot visel valaki, de mindezek csak fedik az igazi énjét.
Amúgy nem 20év alatt kell tetováltatnija legtöbb kölyöknek, mivel az embernek nem végleges az izlése. A tini korban stilusokat próbálgat ki az ember miközbe keresi önmagát.
Ha én mindent magamra tetováltattam volna ami anno aktuálisan tetszett háááát szr ügy lenne xD
S végül a gerinc menti koreai idézetnél maradtam (tarkótól, farokcsontig). Ettől nem leszek különleges, de hozzám tartozik.
23-N
Vannak akik fiatalon lázadásból ratyiságokat varratnak; vannak olyanok akiknek minden alkotóeleme jelentőséggel bír pl életének forduló pontjai/eseményei; s vannak azok akiknek nagyon megtetszik s csináltat (ahogy nekem is, ez az egy van s nem tervezek többet).
Az is más téma, hogy kinek mi tetszik flegma kommentelőnk. Pl nekem se tetszik jópár megoldás: Test nagyobb részein full tetkók vagy mondjuk az arcon lévők. De ez olyan hogy valaki felveszi a pufi kabátot ratyi sapkával, én meg a karcsúsított szövetkabátot sapi nélkül, mert utálom.
Izlések és pofonok.
Sokszor meglesném milyen emberek írnak errefelé :3
Szimpla kíváncsiságból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!