Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mit gondoltok gáz lenne?

Mit gondoltok gáz lenne?

Figyelt kérdés

Sziasztok, egy kezdő tetováló vagyok! Azonban, szeretném magamat fejleszteni, komolyabb szintre emelni, teknikailag is.

Szalonba szeretnék, bemenni mestert keresni! Viszont, őszinte leszek. Jelenleg nincs pénzem arra h tanítsanak... Kellene, jó pár hónap mire össze tudnám szedni az összeget. Szerintetek ha csak be mennék, érdeklődni h mégis mennyiért tanítanának. Nagyon gáz lenne? És hogy egyáltalán el vállalnának engem?

2016. okt. 24. 21:56
 1/4 anonim válasza:
100%
Miért lenne gáz? Ez egy tök normális dolog. Érdeklődsz. Soha nem fogsz fejlődni, ha nem próbálkozol. :) Menj, és csináld! Kérdezd meg őket, ha nemmel válaszolnak, akkor mi a tanulság? Menni kell másik helyre, és nem feladni!
2016. okt. 24. 22:28
 2/4 anonim válasza:
100%

Szerintem sem gáz. :)

Ha valamiben fejlődni szeretnél, akkor utánna kell jári.

2016. okt. 25. 10:39
 3/4 anonim válasza:
Kerdezd meg anyukadat, hatha megengedi hogy rajta gyakoroljal!
2016. nov. 18. 21:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Hello, én nem értek ilyenekhez, de talán yt-n is van pár ilyen rajzolós -videó, amikből elleshető pár trükk , amúgy nem tudom, fogalmam sincs. Hogy pl mennyi ideje lenne mondjuk, hogy így képezzen téged valaki. Meg nemtom, át tudná-e adni a saját rajzstílusát.
2016. nov. 19. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!