Most akkor Bepanthen vagy Bepanthen plus? A többi lent.
Figyelt kérdés
Ma csináltattam meg az első tetoválásomat.A cicim fölé került.A tetováló azt mondta,hogy fóliázzam és kenegessen bepanthen plus-szal.Viszont olvasgattam egy pár tetkóshoz oldalon,hogy csak a sima bepanthen jó rá.Akkor most hogy is van ez?
Köszi a válaszokat!
Óóóóó és még vmi.Azért kérdezem,mert nyilván nem szeretném,ha elfertőződne vagy ilyesmi.
Na pussz
22/L
2016. okt. 16. 19:35
1/4 anonim válasza:
amit a tetováló mond, mert akkor vállal garanciát a munkájára, ha azzal kened, amit mond. egyébként ugyan az a kettő.
2/4 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm szépen a választ!
2016. okt. 16. 20:21
3/4 Timpike válasza:
Szia
Én Bepanthen plusal kenem a tetkomyt
4/4 A kérdező kommentje:
Szia!
Én is azzal kenem még,bár már hámlik,igy borzasztóan viszket,de majd csak túlélem 😀
2016. okt. 25. 09:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!