Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Segítség, vannak itt tetoválók?

Segítség, vannak itt tetoválók?

Figyelt kérdés

Nemrég vettem egy ilyen gyakorló kis tetoválógépet,még csak kontúrtűt használok és még csak bőrön gyakorlok meg az öcsémen(vállalta a felelősséget)

Az lenne a kérdésem, hogy miért van az, hogy a tetkó kb 1 hét alatt teljesen "lekopik", valahogy nem tudom eltalálni az erősséget, ha erősebben akk vérzik de ha nem akk meg túl "felszínes" lesz.

Elfogadnék pár tanácsot egy kezdőnek, ötletet, előre is köszi.

2016. okt. 15. 15:10
 1/3 anonim ***** válasza:
74%
Egy tetováló MŰVÉSZ (érted? művész nem putri firkász...) felakasztana az első fára szerintem az ilyeneket mint te, már bocs :D ha van tehetséged hozzá, akkor menj el egy tanfolyamra, hallottam már ilyenről, vagy vannak tetkósok, akik persze csak ha van hozzá tehetséged vállalják, hogy betanítanak vagy segítenek benne.
2016. okt. 15. 18:38
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, valahogy éreztem, hogy csak ilyen kommenteket fogok kapni, de ez már az én bajom:)
2016. okt. 15. 19:03
 3/3 SzilKa ***** válasza:

Sajnos úgy, hogy semmit nem írsz arról, hogy milyen gép, milyen tű illetve milyen tűmélység, milyen festék, nehéz bármit is segíteni, de ha az olcsó kofferes kínai "gyakorló" szettet vetted meg, az kb úgy ahogy van, alkalmatlan tetoválásra, a festéknek titulált kínai lötyög pedig véletlen se vidd az öcséd bőrébe.

És azon kívül hogy normális felszerelés kellene, valóban jobb lenne, ha szakmai segítséget kérnél (nem feltétlenül tanfolyam, de mentor kellene), mert az, ha magad próbálkozol silány eszközökkel, baromira lassú és értelmetlen útja a szakma tanulásának.

Addig is nézegesd a YouTube -on videókat, nézz utána gepbeállításoknak, stb.

2016. okt. 24. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!