Szerintetek mi állhat a tetoválások mögött?
Pedig szerintem a legtöbb ember azért, mert tetszenek neki a tetkók, és még olyat is talál, ami tökre jellemzi őt.
Én egyébként utólag jöttem rá a tetkóm egy hatalmas nagy előnyére. Amióta megvan, esküszöm, hogy bátrabb lettem. Az alkaromon van egy idézet: Life begins at the end of your comfort zone. Szinte mindig látom, és akarva-akaratlanul mindig el is olvasom, ezáltal kb olyan, mint egy mantra, mert naponta többször is elolvasom és értelmezem. És amióta megvan, azóta tényleg sokkal bátrabb vagyok, és könnyebben túlesek dolgokon, már csak azért is, mert ránézek, és motivál, hogy ha már magamra varrattam, akkor tényleg éljek is úgy. (Az más kérdés, hogy én az utazás miatt csináltattam, és utazásügyileg eddig is a komfortzónámon kívül voltam, csak a hétköznapi helyzetekben nem.)
Nem is kell mindenkinek tetováltatnia csak mert jellemzi őt egy szimbólum, szöveg stb. Aki szereti a tetoválásokat és szívesen is viseli, az miért ne varrathatná magára? Szerintem nem kell különösebb indok, nem kell hogy valamilyen jelentése legyen, tetszik neki és ennyi:)
Én imádom az igényes, szépen kidolgozott tetoválásokat, persze van egy bizonyos határ a mennyiséget illetően, de magamra nem szeretnék pl egy teljes karos tetoválást, hiába nézem csodálattal az ilyen nőket, férfiakat. :)
Nekem egyetlen tetoválásom van, olyan időszakomban csináltattam amikor úgy éreztem biztos vagyok benne (hogy nem bánom meg) és szükségem van rá. De ez az első és utolsó tetoválás amit magamon eltudnék viselni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!